VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Insnöad

Jag skulle egentligen åkt hem idag, men pga den här j***a snön väntar jag tills imorgon. Förhoppningsvis är vägarna mer uppkörda då. Fast jag och Wildingen har det ganska bra här hos mormor. Massa god mat och mysigt sällskap. Vi börjar dock sakna Jon en aning (läs asmycket). Så här länge har Wilda aldrig varit utan sin pappa. Vi tar igen det imorgon när han slutar tidigt. Då ska vi hem till farmor för lite/mycket mat och kel. Kelandet får dock Wilda stå för. Tror inte att farmor hade uppskattat om jag hoppat upp i hennes knä.

Nu ska jag nog ta och sova en runda. Får passa på när mormor är bebisvakt.

See ya


Kommentarer


  1. Johanna ♥ Blivande tvåba 31 januari, 2010 on 16:20 Svara

    Jo jag funderar på det.. Ska försöka prata här hemma först.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna