VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glöm vad jag sa

För ett tag sen skrev jag att det är tråkigt att duscha bla, bla bla… Glöm det! Det är det bästa som finns. Det är MIN tid. Bara min. I alla fall när Jon är hemma. Annars finns en risk att en viss liten unge vaknar precis då man har shamponerat håret. Det resulterar i en kall Sara med shampoo i ögonen och ett döblött badrumsgolv. Ja, Ni förstår ju själva. Min tid my ass.

I alla fall.. De där plitorna skiter jag fullständigt i. Det får klia bäst fan det vill. En lååång dusch, shampoo, balsam, inpackning, rakning, fotfilning (så heter det inte väl ändå?) ja, hela rubbet. Det slår allt.

Jag kräver inte mycket (eller?), men en dusch då och då tycker jag nog allt att jag är värd


Kommentarer


 1. Elin - Ett hus till oss 31 januari, 2010 on 20:30 Svara

  Jag håller med om att det är den perfekta egentiden :)

  Sv: Jag tyckte filmen var ok, inte jättebra men ok :)

  Hoppas du får en mysig kväll!

 2. Malla 31 januari, 2010 on 22:02 Svara

  Klart du är! Vi har inget badkar men jag LÄNGTAR efter att få krypa ner i ett kar med lite för varmt vatten. Kanske händer nångång.

 3. jenny 1 februari, 2010 on 08:58 Svara

  bilden när hon suger på tummen är ju fantastisk!
  såg att du skulle vara gästbloggare – spännande!!

  jag älskar ju polarns kläder, tycker att deras tryck håller kanon fint efter tusen tvättar i 60grader (bajskläder tvättar jag alltid i 60grader) sedan att de har fina färger o tryck är inte fel. hade även en hel del amningströjor därifrån. men hms var bäst tyckte jag eftersom de har ett bra pris men det var kul med lite variation!
  så kolla in deras rea nu om du vill ha någon amningstopp!? om de finns kvar. det är dagens tips hihi

  läste du föresten på hd.se om RSviruset! tänkte på dig som har en alldeles ny, men ja jag vet jag är nojig men men better safe then sorry tänker jag. så inget väla elr ikea för vår del på ett tag.

  helgernas morgon är min sovmorgon – härligt!
  plus att kunna duscha, ja det är verkligen lyx.
  när astrid var liten hade jag henne alltid i babysittern på golvet utanför duschen. men nu nöjer hon inte sig med att ligga på golvet utan nu får man duscha när hon sover… o då är det i rappet haha

 4. Ida 2 februari, 2010 on 10:25 Svara

  japp, så är det, men omvärderar sin tid =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna