VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vår lovestory del 2

Den tredje helgen i Sverige blev exakt likadan som de andra 2. Möjligtvis lite mer alkohol. Jag letade efter Jon hela kvällen, men gav till sist upp. Kommer inte han till mig, får jag komma till honom. Tänkt och gjort. Jag hämtade ut min jacka och började promenaden (har alltid varit en av de där idioterna som är för snål för att ta taxi). Fråga mig inte hur jag lyckades hitta, men plötsligt var jag där. Utanför hans port. Nu fanns det bara ett problem:

Dörren låst och ingen portkod. Hade jag druckit en eller kanske fyra cider mindre hade jag gått runt på baksidan och kastat sten på hans fönster. Första våningen bodde han på. I stället la jag mig utanför och tänkte att han förr eller senare måste komma ut. Klockan var då 4 på morgonen. Jag hade bara några öre kvar på mobilen så ringde en signal till Lotta och la på. Sötaste hon ringde upp och jag bad henne ringa nummerupplysningen för att få Jons nummer. Det lät nog mer som sclkschkjhfv kfjehqejvh lkvw. Hon ville inte samarbeta. I stället kom hon och hämtade mig och körde mig hem. Tydligen var jag ALLDELES för full. Hon gav mig strikta order att gå hem och lägga mig. Ja, visst Lotta. Absolut. Ha, som jag lurade henne.

Uppe i lägenheten fick mina utslagna hjärnceller jobba. Till sist kom jag på det. Jag kopplade de 2 hundarna jag var hundvakt åt och begav mig till Preem. Fyllde på mitt kort och ringde nummerupplysningen. De skickade Jons nummer och utan att skämmas ringde jag honom 5 på morgonen. Han svarade. Han var tom vaken. Satt och drack öl i sin ensamhet. Jag frågade om jag fick komma och förklarade vad jag hade gjort. Han gick fan med på det. Jag hade bara tänkt STALKER!! Lämnade av hundarna och började traska. Denna gången gick jag dock vilse, men hittade till sist.

På morgonen förklarade han att det var sista gången vi sågs. Han skulle på semester till Kenya och därefter till Barcelona för att plugga. Han visade noll intresse och jag fattade vinken. Sa hejdå och gav honom en puss på kinden.

Sista helgen i Sverige blev jag medlurad på en hor- och pimpfest. Det var min frisör som vägrade gå själv. Jag ställde upp och hon spökade ut mig till värsta hookern. Kortkort, håliga nätstrumpor, värsta peruken, pälsjacka och turkosa pumps. Hottie! Hon sa att jag antagligen inte skulle känna någon ändå och vi skulle bara stanna några timmar.

Vi ringde på och en blond, söt liten sak öppnade. Jenny hette hon visst och hon var värdinna. Välkomna in. Ni är nästan först. Det är bara Jon som kommit. JON? VEM JON? Hur många Jon finns det i Helsingborg lixom? En tydligen. Där sitter han. Utklädd till värsta hallicken. Hjärtat slog flera varv och jag höll på att dö. På riktigt. Jag hade alltså lyckats komma på Jons före dettas fest. Vad är oddsen? Jon kände inte igen mig. Gick fram, sträckte fram handen och presenterade mig. Då gick det upp ett ljus. Han skulle egentligen oxå bara stanna i några timmar och skulle absolut inte med ut. Inga pengar. Lugnt, jag betalar. Jag drog med honom ut och vi hade skitkul. Sen var det hem till honom och vi låg mest och pratade och mös. Det slutade med att jag fick hans hemadress och telefonnummer. Han ville att vi skulle skriva vanliga brev till varandra. Sött.

Morgonen efter skiljde sig lite från de andra. Han slängde inte ut mig direkt. Tog nog allt en timma innan det var dags. Men tror Ni jag fick låna någon tröja eller så? Åh, nej. Jag fick snällt gå/springa vägen hem i min horutstyrsel. Har aldrig skämts så mycket. Fast jag gjorde det med ett leende på läpparna. Hade ju äntligen fått hans nummer

to be continued


Annons

Kommentarer


 1. sofia - 19 & Gravid 18 november, 2009 on 16:23 Svara

  Vi får väl se :) Jag har verkligen ingen som helst aning. Han är välkommen när han vill! Fast gärna snart, hihi.

 2. sofia - 19 & Gravid 18 november, 2009 on 16:23 Svara

  Vi får väl se :) Jag har verkligen ingen som helst aning. Han är välkommen när han vill! Fast gärna snart, hihi.

 3. sofia - 19 & Gravid 18 november, 2009 on 16:23 Svara

  Vi får väl se :) Jag har verkligen ingen som helst aning. Han är välkommen när han vill! Fast gärna snart, hihi.

 4. sofia - 19 & Gravid 18 november, 2009 on 16:23 Svara

  Vi får väl se :) Jag har verkligen ingen som helst aning. Han är välkommen när han vill! Fast gärna snart, hihi.

 5. sofia - 19 & Gravid 18 november, 2009 on 16:23 Svara

  Vi får väl se :) Jag har verkligen ingen som helst aning. Han är välkommen när han vill! Fast gärna snart, hihi.

 6. sofia - 19 & Gravid 18 november, 2009 on 16:23 Svara

  Vi får väl se :) Jag har verkligen ingen som helst aning. Han är välkommen när han vill! Fast gärna snart, hihi.

 7. Johanna 18 november, 2009 on 16:28 Svara

  Ja superskönt att man kan få något som hjälper när dom domnar. :)

  Hahaha…vilken historia ni 2 har! Kul att läsa! :) Men han verkar ha varit svårfångad! :)

 8. Liselotte 18 november, 2009 on 16:56 Svara

  Känndes skönt med ett sååååå härligt inlägg efter det förra trista!
  Kram Liseotte

 9. Jenny på Gina kullagatan 18 november, 2009 on 18:31 Svara

  shit vilken story, jag tyckte min lovestory var bra men jag vill höra fortsättningen nuuuu…. =)
  kram

 10. jenny 18 november, 2009 on 19:44 Svara

  mehh ge mig fortsättningen nu 😀
  sitter som på nålar…

 11. bella 19 november, 2009 on 10:56 Svara

  Vilken härlig histora. =)

 12. caroline 19 november, 2009 on 18:36 Svara

  hihi vad kul att läsa, antar att det kommer en del 3 också 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna