VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

5 saker

Denna saken vet så klart alla som känner mig, men för Er andra blir det en nyhet.

4)

Det var JAG som friade till Jon. Julafton 2004 befann vi oss på Irland för att fira jul med min syster Therese, som då bodde där. Vi bodde i en liten stuga med 2 plan. Klockan 7 på morgonen gick jag upp för att förbereda allt. Jag strödde rosenblad längs trappen, tände den öppna brasan och alla småljus och sist, men inte minst öppnade jag champagnen.

Jag väckte Jon och vi satte oss i soffan framför brasan med varsitt glas i handen. Jag sa att det var för att jag för en gång skull ville ha en bra julafton (efter 3 dåliga på rad) och han tyckte det lät bra. Jag frågade en massa frågor om oss 2 och om livet. Vi hade då varit tillsammans i 9 månader och det fanns självklart saker jag inte visste om honom. Han svarade snällt och till sist tog jag fram ringarna och sa jag:

Då har jag bara en fråga kvar. Vill du gifta dig med mig?

Den minen och det leendet kommer för alltid finnas i mitt minne. När tårarna kom och han sa Ja. Han sa efteråt att han misstänkte, men jag tror sören inte det.

Nu har vi varit gifta i snart 3 år och jag är fortfarande lika kär, men jag älskar honom mer

LoVe


Kommentarer


 1. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  Vad romantiskt!:)

 2. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  AW! älskar att läsa sånthär.

 3. Kim 15 november, 2009 on 10:19 Svara

  Ja, varenda jäkel som jag är vän med på facebook hade skrivit där att dom skulle äta tacos igår. 😉 Det är ju enkelt och så gott! :)

 4. Carolina 15 november, 2009 on 10:42 Svara

  Åhh, vad fint!

  Då har du inte långt kvar ju.. 10 dagar går snabbt. :-) Men jag förstår att det känns jobbigt när man har ont. Jag hoppas jag hinner gå innan jag får massa besvär.. Börjar ju känna mig lite osmidig och så nu, men har inte så ont ännu.

 5. yasmine modell och blivande ma 15 november, 2009 on 10:49 Svara

  Det får vi verkligen hoppas hehe,
  hoppas du får kul på jobbet idag.
  vilken underbart söt bild på er.
  Nu ska jag själv ut med voven kraaaams

 6. Lillalie 15 november, 2009 on 11:07 Svara

  det är en canon eos 450 D

 7. frida 15 november, 2009 on 11:24 Svara

  Gud så fina ni är!!

 8. Alina 15 november, 2009 on 11:59 Svara

  Nej vi kommer aldrig överens, själv då? :)

 9. lisa 15 november, 2009 on 12:32 Svara

  Åh, ett så fint par =)

 10. Erika 15 november, 2009 on 13:44 Svara

  nämen tack så mycket! och vilken härlig bild på er!

 11. Saannis - Fru & Blivande Mamma 15 november, 2009 on 14:51 Svara

  Kärleken är underbar :) Jätte vackra ni är på bilden!

  sv; Skönt att du ändå klarar av att jobba och röra på dig. Det är ändå rätt märkligt och lite häftigt att man har så olika graviditeter. Samtidigt kan det även skapa konflikt och att vissa inte ens kan sätta sig in i hur den ena personen har det utan jämför kanske med sin egen. På min pappas sida så har ingen haft problem med foglossningar. Och de har väldigt svårt att förstå hur det är att ha foglossning och att det verkligen kan skapa problem.

  Jag tycker själv det är dålig stil av bredbandsbolaget att inte kunna fixa mobilt när vi är i väldigt stort behov av nätet. Mest min man som behöver det via sitt jobb, och jag har då via skolan (läser på distans). Kram

 12. Saannis - Fru & Blivande Mamma 15 november, 2009 on 14:51 Svara

  Kärleken är underbar :) Jätte vackra ni är på bilden!

  sv; Skönt att du ändå klarar av att jobba och röra på dig. Det är ändå rätt märkligt och lite häftigt att man har så olika graviditeter. Samtidigt kan det även skapa konflikt och att vissa inte ens kan sätta sig in i hur den ena personen har det utan jämför kanske med sin egen. På min pappas sida så har ingen haft problem med foglossningar. Och de har väldigt svårt att förstå hur det är att ha foglossning och att det verkligen kan skapa problem.

  Jag tycker själv det är dålig stil av bredbandsbolaget att inte kunna fixa mobilt när vi är i väldigt stort behov av nätet. Mest min man som behöver det via sitt jobb, och jag har då via skolan (läser på distans). Kram

 13. Saannis - Fru & Blivande Mamma 15 november, 2009 on 14:51 Svara

  Kärleken är underbar :) Jätte vackra ni är på bilden!

  sv; Skönt att du ändå klarar av att jobba och röra på dig. Det är ändå rätt märkligt och lite häftigt att man har så olika graviditeter. Samtidigt kan det även skapa konflikt och att vissa inte ens kan sätta sig in i hur den ena personen har det utan jämför kanske med sin egen. På min pappas sida så har ingen haft problem med foglossningar. Och de har väldigt svårt att förstå hur det är att ha foglossning och att det verkligen kan skapa problem.

  Jag tycker själv det är dålig stil av bredbandsbolaget att inte kunna fixa mobilt när vi är i väldigt stort behov av nätet. Mest min man som behöver det via sitt jobb, och jag har då via skolan (läser på distans). Kram

 14. Saannis - Fru & Blivande Mamma 15 november, 2009 on 14:51 Svara

  Kärleken är underbar :) Jätte vackra ni är på bilden!

  sv; Skönt att du ändå klarar av att jobba och röra på dig. Det är ändå rätt märkligt och lite häftigt att man har så olika graviditeter. Samtidigt kan det även skapa konflikt och att vissa inte ens kan sätta sig in i hur den ena personen har det utan jämför kanske med sin egen. På min pappas sida så har ingen haft problem med foglossningar. Och de har väldigt svårt att förstå hur det är att ha foglossning och att det verkligen kan skapa problem.

  Jag tycker själv det är dålig stil av bredbandsbolaget att inte kunna fixa mobilt när vi är i väldigt stort behov av nätet. Mest min man som behöver det via sitt jobb, och jag har då via skolan (läser på distans). Kram

 15. Saannis - Fru & Blivande Mamma 15 november, 2009 on 14:51 Svara

  Kärleken är underbar :) Jätte vackra ni är på bilden!

  sv; Skönt att du ändå klarar av att jobba och röra på dig. Det är ändå rätt märkligt och lite häftigt att man har så olika graviditeter. Samtidigt kan det även skapa konflikt och att vissa inte ens kan sätta sig in i hur den ena personen har det utan jämför kanske med sin egen. På min pappas sida så har ingen haft problem med foglossningar. Och de har väldigt svårt att förstå hur det är att ha foglossning och att det verkligen kan skapa problem.

  Jag tycker själv det är dålig stil av bredbandsbolaget att inte kunna fixa mobilt när vi är i väldigt stort behov av nätet. Mest min man som behöver det via sitt jobb, och jag har då via skolan (läser på distans). Kram

 16. Saannis - Fru & Blivande Mamma 15 november, 2009 on 14:51 Svara

  Kärleken är underbar :) Jätte vackra ni är på bilden!

  sv; Skönt att du ändå klarar av att jobba och röra på dig. Det är ändå rätt märkligt och lite häftigt att man har så olika graviditeter. Samtidigt kan det även skapa konflikt och att vissa inte ens kan sätta sig in i hur den ena personen har det utan jämför kanske med sin egen. På min pappas sida så har ingen haft problem med foglossningar. Och de har väldigt svårt att förstå hur det är att ha foglossning och att det verkligen kan skapa problem.

  Jag tycker själv det är dålig stil av bredbandsbolaget att inte kunna fixa mobilt när vi är i väldigt stort behov av nätet. Mest min man som behöver det via sitt jobb, och jag har då via skolan (läser på distans). Kram

 17. emelie 15 november, 2009 on 15:05 Svara

  Inte gravid längre men sentimentalare än någonsin…. här sitter jag och ler på ett fånigt sätt åt din underbara berättelse. Så fint!

 18. Plusset 15 november, 2009 on 15:32 Svara

  Åhh vad mysigt =) Vad fina ni var på kortet, älskar klänningen!

  Tack för kommentaren i min blogg, de inspierar när de känns som att de aldrig ska hända!

  Kram

 19. bella 15 november, 2009 on 16:11 Svara

  vilken fin bild =)
  Är de första bebban?

 20. natasha 15 november, 2009 on 16:13 Svara

  så romantiskt :D. så fina ni är tsm :)

 21. Lisa 15 november, 2009 on 19:01 Svara

  åh va gulligt 😀 och vad fina ni är på bilden!

 22. Karin - Mamma till Nova 15 november, 2009 on 21:15 Svara

  Åå så lycklig jag blir när jag läser detta :) Längtar tills det att jag och min sambo ska gifta oss :)
  Sv: Ja, det sväller ordentligt då!! hehe! Vänta med att köpa amningsbh :)

 23. Jaana 28 mars, 2012 on 08:23 Svara

  guuu vilken fin bild! Syns att ni är gjorde för varandra!
  Kan du inte lägga in lite mer av era bröllopsbilder? =)

 24. Lisa - Mamma till Alva och Noah 28 mars, 2012 on 19:17 Svara

  Mysigt och GUD VAD SNYGGA NI ÄR!!!!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna