VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frissan

Mitt i allt kaos har jag en klipptid. Ja, man måste i alla fall få vara lite fin i håret när man går runt osminkad i målarkläder. Jag ska även få besök av Jons lillasyster Iza om en liten stund. Hon ska ligga mellan oss i sängen inatt. Tur vi har stor säng


Kommentarer


 1. Marlene 30 oktober, 2009 on 12:39 Svara

  Skönt med frisörbesök=)

 2. Emelie 30 oktober, 2009 on 14:40 Svara

  Bra fråga 😉
  Just nu känns det rätt långt ner på prioriteringslistan men med tiden vet jag att de kan ändras 😉 Kommer säkert bli så om ett par år!

  Allt bra med dig??
  kram

 3. carro 30 oktober, 2009 on 14:50 Svara

  Ja det är sant. jag var livrädd för att inte kunna amma så jag ska nog inte klaga. Hur har din graviditet varit då? Vet du var det är där inne?

 4. Mammut 30 oktober, 2009 on 15:49 Svara

  Härligt att frissa till sig lite! :)
  Blir dessvärre ingen Bio för mig idag…har så förb—nnat ont i bäckenet eller nåt? Och typ magen…så jag orkar inte… :( Men får bli en annan dag ist. FÅr vara hemmma och mysa med mina goisar ist! :) Händer för dig annars?! Se Idol? Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna