VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Möhippa

Sitter och kollar igenom gamla bilder på mammas dator och fastnade på bilderna från min möhippa. Fan så kul det var! Blev ordentligt överraskad. De tog mig helgen innan vi skulle åka iväg och då det var min jobbehelg var jag 100% säker på att jag inte skulle få någon fest. Jag hade haft fullt upp att hjälpa grabbarna att fixa för Jon och tänkte inte så mycket på det.

Det var min mamma, Ann-Sofie och mina 2 syrror som kidnappade mig från jobbet. De satte på mig änglavingar och gloria. Tack gode för det. Hade inte velat ha värsta utstyrseln. De satte mig i bilen och körde runt en massa och självklart hade jag bindel för ögonen och kunde inte se ett dyft. Något att dricka var aldrig långt bort. Väl ute ur bilen gick vi en bit och när de tog av bindeln stod mina bästa vänner Eva, Lotta och Eva-Lotta (ja, de heter så) framför mig. Det blev Laserdome för hela köret. Oj, vad vi fightades. Kommer dock inte ihåg vem som vann.

Fler drinkar skulle sköljas ner i sällskap med lite mat. Mitt i maten traskade alla mina jobbarkompisar in. Snacka om chockad. Blev oerhört glad. Efter det har jag tyvärr inte så mer at berätta. Kommer faktiskt inte ihåg. Har dock blivit informerad om att det blev både dans på bord och lite tallande på några söta(?) killrumpor… Schhh. Inte berätta för Jon


jag på jobb

glada gänget

jag möter Eva

jag vinner

Ann-Sofie är INGEN förlorare

Evis är grym

jag förlorar

jag, Lotta, Eva-Lotta och Eva

LoVe


Annons

Kommentarer


 1. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  haha oh låter sjukt, men så skoj! härligt gäng. och att du inte kommer ihåg så mycket mer:) ooh kan tänka mig att den kvällen kommer du komma ihåg:)

 2. denise 13 oktober, 2009 on 21:23 Svara

  sv: Ooooor nooot 😛

 3. marie Nellie´s Mamma 13 oktober, 2009 on 22:29 Svara

  hehe :)

 4. Jennie 13 oktober, 2009 on 22:38 Svara

  Ja tänk dig när det är dags för grabbarna att drunkna i hennes ögon, ajajaj vad jag gruvar mej för den tiden… 😉

  ser att du snart ska få barn 😀 grattis & inget fel i att vara orolig, det får man vara ! Jag är livrädd att förlora min dotter, men går inte till överdrift.

 5. Mammut 14 oktober, 2009 on 08:51 Svara

  Vad hittar du på idag då?
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna