VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mardrömmar

Jag vaknar av ett skrik. Mitt eget skrik. Svetten dryper från topp till tå. Det skimrar för ögonen. Dröm eller verklighet??

Jag har haft många hemska mardrömmar, men den inatt tog priset. Jag vill inte ens skriva om det. Kan dock säga att det bla handlade om knark, vänner, död och bebisar. Det hade blivit en grym skräckis kan jag meddela.

Förutom orolig sömn känner jag mig pigg. Inte lika ont i ryggen..tror jag. Det är juh bara morgon. Efter en dag på jobbet känns det annorlunda. Sen är det näsblodet. Det kommer och går lite som det vill. Tur att det inte är några mängder


Kommentarer


  1. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

    Ja,det är ju inget ovanligt att man drömmer mardrömmar under graviditeten och en del kan vara rena skräckfilmen.
    Huuu! Jag drömde massa konstigt. =]

  2. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

    Usch, har du oxå näsblod? Hade jag med massor när jag var gravid. Man har ju så känsliga slemhinnor. Jag blödde från tandköttet ibland oxå, men näsbloden var riktigt jobbigt. Man vill ju inte förstöra sina kläder och vissa fläckar går inte bort.

    Ja, jag ska nog ta mig till läkare, men jag skjuter på det lite, hahaha… hatar gå till doktorn! =)

  3. emelie 8 oktober, 2009 on 12:28 Svara

    Fy, jag känner igen det där med mardrömmar under graviditet. Men din verkade vara jättehemsk. När jag var gravid med min förra flicka drömde jag varje natt i ca tre månader att hennes pappa bedrog mig med italienska kvinnor, med leopardpäls och högklackat=) Du frågade om skorna i min blogg. Köpte dem på Iisa på Baltzargatan i Malmö. de kostade 2099kr. Lite väl, jag vet. Den höga modellen kostar 2500kr ca.

  4. emelie 8 oktober, 2009 on 12:30 Svara

    Jag skickade en jättelång komentar till detta inlägget med det verkade försvinna=( Så nu gör jag ett test innan jag skriver igen

  5. emelie 8 oktober, 2009 on 13:17 Svara

    Jo man är verkligen trött på det nu. Men samtidigt vet man att det lilla livet har det bäst i den trygga bubblan där inne hela vägen.

    Jag såg det i min testkomentar sedan. När jag skickade det första hade jag huvudet långt ner i nudelskålen=)

  6. Lenita 8 oktober, 2009 on 13:26 Svara

    Mardrömmar följer under hela dagen och kan finnas kvar när man går och lägger sig till och med. Fy för dom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna