VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Working 9-5

Eller inte. Idag har vi inventering… EFTER jobb. Vi stänger klockan 7 så det kan bli en seeeen kväll. Börjar dock klockan 10 precis som vanligt. Härlig dag att komma tillbaka på när man nyss legat hemma sjuk. Känner mig inte 100 % frisk heller. Fast jag är ledig i morgon och fredag så får vila upp mig då.

Imorgon ska jag få träffa lilla Lykka igen. Hoppas på att hon inte bara ligger och sover. Vill juh hålla och "prata" med henne.

Nä, nu ska jag fixa lite innan jag kör till jobb


Kommentarer


 1. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  Glukosbelastning är det man gör när man kollar risken för graviditets diabetes!;)
  Inte lätt att hålla koll på allt!

 2. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  Jo då, jag har haft en bra dag hittills iaf!:)
  Hur har du det?

 3. lisa 30 september, 2009 on 11:00 Svara

  Fy för vad segt. Hoppas det inte blir allt för sent =)

 4. Spirulina på smällen 30 september, 2009 on 11:37 Svara

  När jag bodde i Stockholm såg jag aldrig till dem, kanske någon gång när man åkte på E4. När jag träffade min sambo så åkte vi på ett antal älgsafarin för att jag skulle få se dessa ståtliga djur men inte hade de någon lust att visa sig. Nu har vi flyttat ut i skogen i skärgården och här kryllar det av dem. Vissa är till och med hemma hos oss och gör fina märken i gräsmattan. Nu kan man inte bli av med dem haha

  Vart i landet bor du?

 5. Ida 30 september, 2009 on 13:38 Svara

  Stackare! Jobbigt när man inte är helt frisk heller.
  Var rädd om dej o. ta d lugnt!
  Hoppas du kommer hem i skaplig tid.
  Kram på dej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna