VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lyckligt lottad

Tänk att jag efter 5 1/2 år fortfarande är KÄR i min älskade man. Att jag fortfarande, när jag tänker på honom, får fjärilar i magen. Ett leende på läpparna. Att jag blir varm i hela kroppen. Ända från fötterna och ut i fingertopparna. Tänk att jag efter 23 år av letande till sist hittade mannen i mitt liv. Fast egentligen var det tvärtom. Han hittade mig. På rock klubben Tivoli i Helsingborg. Han kom fram så oskyldigt. Sträckte fram handen och sa: "Hej, jag heter Jon.". Jag föll direkt.

Detta var början på vår kärlekssaga. Jag ska skriva hela storyn vid ett annat tillfälle har jag tänkt, men då den är VÄLDIGT lång  gör det när jag har bättre tid

(mms från Öland är på ingång)


Annons

Kommentarer


 1. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  Ja, glukosbelastning är pest att göra!
  Det är bara att ladda upp med massa mamma tidningar så klarar man sig ganska bra!;)
  Men det man ska dricka smakar inte alls gott, men ska det ner så ska det!:)
  Nyårsafton säger du, det var inte dåligt. Själv hoppas jag på att föda 2 veckor för tidigt, då blir det ett november barn som jag. Eller så går jag gärna över 2 veckor så att det blir ett tidigt januari barn!

 2. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  Ja, glukosbelastning är pest att göra!
  Det är bara att ladda upp med massa mamma tidningar så klarar man sig ganska bra!;)
  Men det man ska dricka smakar inte alls gott, men ska det ner så ska det!:)
  Nyårsafton säger du, det var inte dåligt. Själv hoppas jag på att föda 2 veckor för tidigt, då blir det ett november barn som jag. Eller så går jag gärna över 2 veckor så att det blir ett tidigt januari barn!

 3. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  Sv; Väska! 😉

 4. Mary 15 september, 2009 on 22:20 Svara

  Sv: Kollade runt på massa hemsidor, men billigast hade dom på bokus.se… så där ifrån beställde jag :)

 5. Sofie 15 september, 2009 on 22:49 Svara

  Ja visst är det härligt att känna så efter en massa år tillsammans.

  Jag köpte min Beco på http://www.babydesign.se/shop/. Det var en äldre modell än den de har nu och jag tror jag gav 1300 kr för den.
  Annars är ju ett tips att kolla in forumet på http://www.sjalbarn.se. Där säljs mycket begagnat. För övrigt ett väldigt bra forum med mycket kunskap och information om olika selar och sjalar. Rekommenderas.

 6. Ida 16 september, 2009 on 06:06 Svara

  Underbart att känna så! Tänker ofta själv samma tankar. Tänk att man hittade varanndra. Va hade man gjort annars?…

  Nu har jag jobbat. Åkte tidigare då jag inte kunde sova. Men ojojoj vad jag slarvade. Har ingen kraft just nu. Nu ska jag äta lite frukost sen krypa ner i sängen o. mysa några timmar till =)
  Hoppas du får en underbar dag!
  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna