VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Middag med svärmor och co

Igår var det middag hos Liselotte och Hasse. Lite kalas för henne då hon fyller år på måndag. Dock blev det mest skålande för allt positivt som hänt på sista tiden. Det är inte bara jag och Jon som har flyt. Jons syster Bella och hennes kille Fabbe firades då de fått ett förstahandskontrakt på lägenhet och Fabbe för att han fått en fast tjänst. Det bjöds på planka med underbar färsk oxfilé. Den smälte i munnen. Jag får dock nöja mig med well done. Jag älskar juh när den är så där blodig. Köttsaften ska rinna när jag skär. Mumma


skrattattack

hasse töntar sig

(klickbara bilder)

Nu ska jag återgå till tråkigare saker, tvätt, städning, räkningar, försäkringskassan, m.m.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna