Livet blir inte alltid som man tänkt. Mamma till Ella & Mimmi, bor i ett hus på landet. Förlorade min Man i cancer i Maj 2015. Skriver om livet som ensamstående förälder, tankar om sorgen och saknaden och små glimtar ur min vardag.

Texter och citat

Oftast är det musik som funkar bäst för mig när det är för många tankar som snurrar i huvudet men ibland räcker det med att läsa texter eller citat.  Jag kan fastna länge i det.  Lite för länge ibland.  Den här känns passande just nu.  Dags att starta om, börja leva igen.  Det kommer aldrig bli som förr men det kan fortfarande bli bra.

Screenshot_2015-10-07-22-12-56

Jag har tänkt skaffa mig en tatuering men är inte helt säker än på hur det ska vara.   Har lite för många tankar och idéer som behöver samlas ihop lite.  Funderar på att bara ha text eller om jag ska ha något motiv också. . Så svårt det där.

Nu måste jag försöka sova.  Barnen sover sen länge. Blir lätt att jag sitter uppe och surfar runt på kvällarna i flera timmar. . Skulle behöva lägga dom timmarna på sömn men har så svårt att komma ner i varv.  Kroppen är helt slut men hjärnan liksom bara kör på.  Kan Inte slappna av.  Inte konstigt att jag har sån huvudvärk jämt.  Aja. Dags att försöka sova,  Imorse försov vi oss lite då jag stängde av alarmet i sömnen. . Får inte hända imorgon igen. .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *