Word By Sandra

Mästarna

Hej vänner. Hoppas allt är bra med er. Har inte skrivit på någon dag nu, jobbade hela helgen och i söndags satt jag klistrad framför tven då Malmö tog emot Helsingborg. Matchen är där väl inget att klaga på, en häääärlig seger. Malmö kommer behålla guldet iår igen. En härlig avslutning på helgen….
Igår så skulle jag vara i kallskänkan på ica för första gången. Jag har gjort många fat, baguetter, smörgåstårtor osv. men inte på deras sätt och deras recept. Där kom in en beställning på ett laxfat som jag fick göra..

image

Vad tycker ni? Blev de bra? Jag blev själv väldigt nöjd. Tyckte de var roligt att vara där inne men vill gärna vara i kassan och golvet också. Jag tycker det är kul när man kan variera och vara lite där och lite där. Så de är bara kul. =)
image   image
Pontus tar hela tiden selfies med min pinne. Varje dag nu säger han snälla jag får låna din mobil och pinne så jag kan ta lite bilder. HAHA!!! Söta unge. Igår efter maten cyklade vi till lekplatsen och lekte lite. Fina blommor stötte vi på, det är fint och se alla träd och växter som blommar!

Idag har jag & Pontus varit lediga för jobb och förskola. Tycker det är jätte skönt att vara ledig mitt i veckorna också. Vi har ätit en god frukost, gjort smothie, spelat spel, byggt  lego ja jag kan rada upp massor utav grejor som vi gjort idag. Härlig dag. Mormor kom och hälsade på innan hon åkte och jobbade. Hon hade med sig mat och vi hade inte plats i kylen så hon satte det på vår loftgång och när hon skulle ha de en halvtimme senare så hade där varit en fågel och tuggat sönder påsen först och sen maten… HAHAHAHA!!! på en halvtimme på vår loftgång med tak och allt !?! Som jag skrattade…..
image
Man ser inte så bra men har tuggat på potatisen och laxen. =)

Tänkte fortsätta leka lite med Pontus men tror de får bli ”finns i sjön” eller något!!

Ha en fortsatt trevlig kväll vänner.! Hörs imorgon <3

Puss & Kram Sandra

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *