Word By Sandra

Malmö spelar idag….

Hej vänner, Sitter just nu uppe på kontoret och har betalt lite fakturor, är tvungen och ha fönstert öppet. Det är takfönster så det blir så hiiiiiimla varmt här uppe. Skönt att de fläktar och skönt att det är så härligt väder. Imorse när jag gick till jobbet 06.10 så var det inte lika skönt. Tillochmed frost på marken, det kan man inte tro när man sätter sig ute nu.
Jag jobbade bara till 12.45 idag fast jag gjorde inte så mycket med det för jag fastnade i soffan. Pontus och Jens åkte till tivolit som är i Vellinge för att se Vicky och Doggy uppträda där. Jag har varit hemma och laddar inför matchen. Det blir tv för vår del tyvärr, samtidigt så är det skönt för då är Pontus i säkerhet. Man vet aldrig vad som händer på en derbymatch. Ni som ska se matchen på stadion…. Tänk gärna lite på mig när ni är där så är ni gulliga 😉 Hahaha.!!! Det kommer fler matcher.. Fast jag är inte så grym på att kolla de innan jag tackar ja till jobb.. Har inte hunnit vara där denna säsongen. INTE OKEJ!!! Skärpning nu!!

Helgen har sprungit förbi. Igår efter Pontus badat skulle vi se en film han köpte på ica, men först skulle vi kolla lite på gladiatorerna men vi hann inte så mycket mer för sen somnade min lille prins. Jag tror att vi hade lite förmycket mys. hihi!! Måndag imorgon IGEN då ska jag in i kallskänkan och lära mig hur dom gör. Spännande!!
Jag kan ju de, men jag har mina recept och mitt sätt att göra det på. Så nu får jag se hur dom gör och vad deras innehåller .=)

image     image

Nästa vecka kommer äntligen nya tips och idéer. Håll utkik vänner!

Nu håller vi tummarna för Malmö ikväll.!! Vad tror ni matchen slutar?

Puss & Kram Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *