Word By Sandra

Var det du som blev min vinnare?

Godmorgon vänner. Förlåt att jag inte uppdaterade igår. Först cyklade jag en stund med Pontus då han inte lyssnade på mig överhuvudtaget gjorde mig arg, så han fick inte cykla mer. Vi tog bussen till Trelleborg gick på br-leksaker och köpte present till Simon och sen hem till Daniel där min andra bror Andreas också var. Det många barn och mycket bus både inne och ute. Det blev en heldag i Trelleborg så mamma och Mikael kom så åt vi taco med Daniel och barnen.

Jag håller just nu på med att stryka min jobbskjorta samtidigt som jag skriver till er. Idag blir de jobb för hela slanten, sen får vi se vad som händer ikväll. Tror det blir soffläge för mig. Blir någon film om det inte går något bra på tv. Det blir en lugn och skön lördag för det är min jobbhelg.

Till det roliga nu. Vem var det som vann tävlingen som avslutades i torsdags? Jag skrev alla namn som kommenterat här på bloggen och facebook. Hade en fin hjälpreda som valde lapp så slapp jag välja och han tyckte det var roligt.

Klicka in här för att se vem som vann.:  trim.4D3C1AC9-C0DC-4D16-B293-3332BF527A54
Jätte stort grattis. Kontakta mig så kommer jag förklara mer. Jag har haft över 100 stycken som delat mitt inlägg men långt ifrån så många kommentarer så till nästa gång glöm inte kommentera en rad för att vara med i tävlingarna jag har.

image    image

Ett jätte stort grattis till  vinnaren och ett stort tack till Smygehus havsbad och Mattias  som gjorde de möjligt att kunna tävla ut en Afternoon tea till mina följare. Ett väldigt fint pris att bara få komma dit och njuta av hav, miljö, goda bakverk osv. Ja allt är så perfekt där. Jag får snart åka ner och hälsa på igen, gör ni det också och lägg gärna en kommentar om vad ni tycker om stället.

Nu ska jag äta lite frukost och sen kallar jobb. Ha en fin dag idag så hörs vi snart igen.

Puss & Kram Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *