Word By Sandra

Kul och se att den växer.

Hej =). Började dagen med mitt nya the som jag gjorde igår. Oj, så starkt det var. Jag glömde det så det stod allt förlänge igår. Pontus ville ha smothie idag med så det fixa vi. Idag blev det en annan variant med banan. Passar på när Jens jobbar för han är inte jätte glad i banan…

imageimage

Jag har haft min blogg i ungefär en månad och den växer för varje dag vilket är positivt och roligt och se.
För er som precis klickat in på bloggen så ska jag berätta snabbt om mig och familjen. Är en glad tjej som försöker vara positiv men har även mina mörka sidor ;)… Hahaha!! Det har alla vissa erkänner bara inte det. Sandra heter jag är 24 år. Jobbar förtillfälligt både på ica och tgr.Har för en månad sedan sålt vår café som jag och min sambo ägt i 3 år.
Min familj består av Jens som är min sambo och vår son på 4 år som heter Pontus, är en riktigt fotbollskille som älskar och trotsa sin mamma!! Vilka barn gillar inte det? Ni med barn känner ni igen det?
Lever nere i Skåne precis utanför Malmö, på min blogg skriver jag om vår vardag och lägger ut med jämna mellanrum tips och idéer om alltfrån kläder till fina platser man inte får missa.!! En tokig fotbollsfamilj som älskar Malmö FF. Imed och motgång. <3
Hoppas ni kommer gilla min blogg =)!

Jag har en liten tävling några inlägg bakåt gå gärna in och var med i tävlingen du också!

Nu ska jag gå och lämna Pontus på förskolan sen är de lite pappersarbete från café som ska göras sen blir de jobb på ica. =)
Ha en härlig måndag så hörs vi snart igen.
Puss & Kram Sandra <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *