Word By Sandra

Energi- var är du?

Hej vännen. Jag är hemskt ledsen att jag varit dålig på uppdatera. Jag har jobbat sen har jag varit helt död. Igår somnade jag 21.00 i soffan. Jag hann ej gå upp och fixa till mitt förra inlägg. Dåligt jag vet men så blev det.
Idag har jag haft en ledig dag som fick bli min slappedag. Har legat i soffan nästan hela dagen och sov 2 timmar mitt på dagen. Det behövde jag. Har nu ikväll varit och storhandlat inför veckan. Har tagit massa recept på smothies så jag ska få i mig lite nyttigheter. Har ni några tips på nyttiga och goda smothies dela gärna med er av detta till mig och mina läsare.

image image

Hela familjen testade och göra en tillsammans. Jaaa, ni läste rätt. Alla var faktiskt delaktiga. Det blev en jordgubbs och lime smothie. Den var godkänd av Pontus också, de va kul… Håller på att fixa lite inefärsthe också då jag har varit trött några dagar och hoppas jag kan bota om det är någon förkyldning på g. Ännu mer tips och idéer om allt sånt är välkomnar jag =).

image image

Vad har ni själv hittat på med idag?
Har ni varit inne och läst mitt blogginlägg om Smygehus havsbad där jag tipsar om deras fantastiska miljö samt jag har en tävling som du inte får missa. In och läs några inlägg bort. Kommentera en rad och dela inlägget så är du med i min lottning. Vem vill inte vinna? Och tävlar man inte så vinner man inte.!!!

Nu ska jag minsann lägga mig i en varmt bad och bara njuta för imorgon är de jobb igen.
Glöm ej pussa och krama varandra.

Puss & Kram Sandra

3 thoughts on “Energi- var är du?

  1. Smoothie är underbart! Enkelt, näringsrikt och gott!
    Jag brukar ta vad som finns eftersom jag inte riktigt är så bra på att följa recept

  2. Det kanske inte är så gott, men att ha spenat i sin smoothie är jättenyttigt :)
    Men det klassiska för mig är hallon/jordgubb, äpple, banan och kiwi, och alltid yoghurt.

  3. Jag skulle kunna leva på smoothie känns det som, men det skulle förmodligen inte hålla i längden. Det ser gott ut i alla fall, vilken härlig bakgrund du har. Man blir hungrig bara man kliver in här, haha. :)
    Ha en bra dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *