Word By Sandra

Lussekatt i April.

Hej, Nu har jag suttit och stirrad på skärmen i 5 minuter. Jag är blev så himla trött efter jobb. Hade nog behövt ta en tupplur hehe!!
Igår så skrev jag lite om vad jag upplevde, den härliga miljön och härliga byggnader. =) Sen skrev jag ju om tävlingen jag har på min blogg. Glöm ej tävla. Ni får inte missa denna chansen att komma ut till Smyge. Tävla nu vänner..!!
Igår när vi handlade så la jag min mobil i sättet tillsammans med min och Emmas jacka. Hon skulle bara ta sin jacka, PANG så åkte min mobil i marken. Jodååå!! Den gick sönder. =( Stackaren sprack. Jag bara nej nej det är inte sant.!! Det kunde lika gärna varit jag själv eller att jag råkat tappa Emmas. Men Emma!!! Hämden är ljuv =) HAHAHA!! Du får bjuda ner mig på Smygehus havsbad och äta god mat eller Afternoon tea.. Det får liksom vissa att du är ledsen över det du gjorde. Deal??? =)

Idag har jag jobbar 8-15 sen hämtade jag Pontus då dom satt ute och ritade. Det var så himla mysigt, komma dit och de barn som vill satt och ritade och vissa cykla och sprang och lekte. =) Stannade kvar en stund så Pontus fick rita klar och pratade med ena fröken. Väldigt skönt för oftast när man hämtar är de hej o hejdå.
Vi kommer hem kolla i brevlådan, där låg ett vykort till Pontus. Oj så glad han blev. Så direkt frågade han vem det var ifrån. Så sa jag gissa, personen är utomlands.! FARMOR!! Det är farmor.! -Ja, det är de.! Han var så överlycklig att han fått vykort av farmor som är utomlands. Synd jag ej filma för han var så stolt. Nu har vi läst vykortet och sitter och kollar på barnkanalen. Pontus gick och kollade i frysen om där var något gott och han blev sugen på lussekatt. Lite fika mys till barnkanalen är aldrig fel. Blir snart mat sen bara ta en väldigt lugn hemmakväll idag.

image     image    image    image

Jag har köpt en ny parfym. Jag är lite små kär i den. Det var den jag pratade om när jag varit i Stockholm där Marie stod och visade upp sina dofter. Detta är den gröna och luktar så ljuvligt gott.!!

 

Ha en fantastiskt bra kväll!!!
Puss & Kram Sandra

One thought on “Lussekatt i April.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *