Word By Sandra

TÄVLING – SMYGEHUS HAVSBAD

Hej min vän. Vilken dag jag har haft. Känns som jag har hunnit med mycket idag. Först tog jag & Pontus en sovmorgon, väldigt mysigt för oss. Sen iväg till förskolan och vidare för jobb några timmar. Mötte upp Emma och åkte förbi min underbara vän Jessica för fyller år idag. Ett jätte stort grattis till dig vännen. Hoppas din dag har varit underbar. <3

Emma och jag åkte vidare för att käka lunch på ett av dom mysigaste ställena jag varit på. Smygehus havsbad, hela stället var mysigt, från hela atmosfären till små vackra detaljer. Servicen var enormt bra, kom innanför dörrarna sen kom personalen och hälsa oss välkomna och frågade vad vi var sugna på idag. Efter det pratade vi lite med köksmästarn- Mattias som gärna ville vissa oss runt. WOW säger jag bara!! Jag älskar att ta bilder så som tur var hade jag mobilen i högsta hugg så ni kommer få se bilder på denna vackra plats.
Efter rundvandringen satte vi oss och pratade om deras Afternoon tea som startar nu på lördag. Synd jag jobbar på lördag annars hade jag kunnat tänka mig åka ner dit igen och njuta av deras fina miljö och den goda maten. Har nu i några månader sagt att jag så gärna åka och avnjuta en afternoon tea buffé, nu har jag hittat rätt..!!
Nu kommer vi till det som jag längtar efter att få säga till er. Nu är det TÄVLING =)!!! Nu kör jag en tävling på min blogg. Jag & Emma fick äran att lotta ut vars en person som får komma ner till Smygehus havsbad och njuta av deras Afternoon tea. Det är ENKELT!! Dela detta blogginlägg på facebook eller instagram.(Gör inlägget offentligt.) Glöm ej skriva en rad om varför jag ska välja dig ;)! Som sagt enkelt.! Min vän brukar skriva- Tävlar man inte, så vinner man inte. Det är ju så sant som det är sagt.!! hehe

Gå gärna in på deras hemsida och läs om de olika evenemang dom har varje dag. Klicka här för att komma till deras sida.
Dom har allt från Luncher, Brunch, Afternoon tea, After work och massa annat.
Tävlingen avslutas torsdagen den 30 April. Stort lycka till mina vänner.

image    image image                               image   image

image   image

image                                     image

Visst ser det härligt ut? Jag är fullkomligt förälskad. Vad tycker ni?
Titta på den sista bilden. Fotade ett citronträd bakom ser ni havet. Så himla mysig bild.
Har så himla mycket mer bilder som jag kommer lägga upp i mina andra inlägg. Stort tack till Smygehus havsbad som vissat mig denna vackra miljö som vi har nere i Skåne.

Så dela mitt inlägg skriv en liten rad till mig.!! LYCKA TILL.!!

För större chans att vinna, gå gärna in på Emmas blogg och tävla där med.

Puss & Kram Sandra

10 thoughts on “TÄVLING – SMYGEHUS HAVSBAD

 1. Hade varit mysigt att avnjuta en afternoon tea en eftermiddag i en härlig miljö tillsammans med mamsen kanske på mors dag

 2. Hade varit roligt att kunna göra något med en nära vän när man flyttar hem till Sverige igen! Har aldrig varit på Smygehuks havsbad så hade varit roligt att testa på något nytt! 😉

 3. Underbart <3
  Har varit i Skåne några gånger och blivit så förtjust, i Smygehuk har jag aldrig varit men skulle så gärna.
  Jag skulle vilja överraska min man med en upplevelse utan barn då är något vi nästan aldrig gjort och att vi dessutom varit tillsammans 25år i år <3

  Hoppas massor!

 4. Vilken god vinst!
  Hade varit kul att komma tillbaka till detta fantastiska ställe! För snart 27 år sedan firade vi vårt Bröllop där med släkt & ett par vänner och bodde över med våra gäster.
  Jättefin mat då med.
  Hoppas på tur<3
  Mvh. Maria

 5. Tävlar man inte så kan man inte heller vinna, så nu jäklar tävlar jag för en mysig sommardag med afternoon Tea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *