Word By Sandra

Twilfit

Hej. Vet ni vad det har blivit dax för nu ? Jo, jag snackade ju om att ha lite tips på min sida. En till några gånger i veckan. Idag har det blivit dax för veckans tips.! Idag handlar det om underkläder och nattlinne.
Twilfit. Har ni hört talas om det eller varit i deras butiker? Där finns ungefär 50 butiker i Sverige.
Det jag gillar med den butiken är:

  • Dom hälsar alltid en välkommen när man kommer in i butiken.
  • Låter en att gå själv och kolla innan dom frågar om du behöver hjälp eller så säger dom säg till om du behöver hjälp. Jag är den människan som inte gillar när dom hoppar på en och börjar prata om alla varor och säger att ”denna är bra, denna är också väldig bra osv”. Jag tycker det är jobbigt för då får jag inte gå och kika på de jag vill i lugn och ro. Det får man om man går in i en Twilfit-butik.
  • Både lite dyrare och billiga underkläder.
  • Om du är osäker på din storlek hjälper dom gärna till och mäter dig och ser vilken storlek som just passar dig. Sen kan det variera på märke och bh till bh. Så är det ju med alla kläder.
  • Dom har storlekar från 65A och uppåt. Både för små och stora bröst.
  • Kvalitén
  • Amningsbhar

Summerar man det så kan man väl säga att det är ett trevlig bemötande men inte för på. Detta har ju en stor del i varför man just ska gå in i den affären men där är en stor faktor också. Kvalitén!!! Kvalitén är ju en självklarhet, dom är mycket noggranna så dom vet att de håller. Mina underkläder har hållt väldigt länge. Men sen är det inte bara att köpa några bra underkläder om man inte tvättar dom som man ska. Gå gärna in på twilfits hemsida och läs. KLICKA HÄR
När jag fick Pontus så gick jag in på twilfit och köpte amningsbhar. Jag blev chockad så bra dom var. Mjuka och väldigt smidiga, efter det har jag tipsat alla om dessa underbara bhar.

bh twilfit twilfit 1 twilfit nattlinne twilfit

Bilderna är lånade.

Dom har så många olika märken på underkläder, Deras egna märke, DKNY, Chantelle, Triumph, Calvin Klein och några andra till. På en bild här ser nu nattlinne. Jag har två stycken av dom. Ett svart och ett ljusrosa, jag älskar att sova i dom. Gillar man inte och sova med något alls så är det ju mysigt att bara krypa ner i soffan med detta nattlinne.

Har ni aldrig varit inne i deras butik så gå gärna in. Kolla igenom deras saker, dom har ju inte bara underkläder och nattlinne. Dom har även strumpor, strumpbyxor, shape, badkläder, lite sportskläder, morgonrockar, pyjamaser och lite annat smått och gott.

Dagens tips 😉 Gilla gärna deras facebook och instagram. Den butiken jag brukar handla i heter @twilfitmobilia på instagram.

Puss & Kram Sandra

 

 

En reaktion på ”Twilfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *