Word By Sandra

Vinnaren är…..

Hej, Det är över nuuu, känner ni igen den låten?
Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu
Hör ett bom bom bom som kallar på dig!!! Ååååh, vad jag älskar gyllene tider. Vi var och kollade på Gyllene tider när dom spelade 2013. Oj vad bra dom är. Vad tycker ni om Gyllene tider?

Låten får mig att tänka på caféet. Det är över nu..! Vi har lämnat nycklarna. Mycket blandade känslor men det känns som kommer bli bättre. Familjen, tiden, stressen osv. Sen en rolig och spännande sak- Jag har fått jobb på ICA.!! Det är så skönt att jag fått jobb så jag slipper oroa mig över det. Jag har ju haft några och välja mellan. Jag jobbar ju i Malmö i butiken TGR,  sedan fick jag sommarjobb på Systembolaget men det var bara över sommarn så jag valde ICA. Skrev papper och fick kläder  när jag var där idag. Det känns jätte bra och ska bli roligt. Nog om det, nu får vi presentera vinnaren i tävlingen!!! Vinnaren är Bettan.!! Stort grattis till dig… Maila mig så du kan få din vinst. Jag hade velat ge er alla en sådan fin korg nu till påsk.!
Jag kommer ha fler tävlingar sen så det är bara att pröva lyckan nästa gång igen….

image
Påväg till förskolan såg jag & Pontus detta påskris som hans förskola målat och pyntat.
Våra barn är så duktiga, man blir så stolt och varm i hela kroppen.

Efter Pontus var hos tandläkaren 18.40 så åkte vi hem till mamma & Mikael och tog en fika. Nu kollar vi fotboll på tv Sverige- Iran. Vem vinner ?

Puss & Kram Sandra

One thought on “Vinnaren är…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *