Word By Sandra

Ystad Saltsjöbad

Hej vänner. Denna måndag har gått till att flytta bort allt från cafét som dom nya ägarna inte skulle ha. Det var massa mat och presentartiklar. Vill ni köpa te så hör av er ;), har även kaffe =) hehe!! Vi har även flyttat Frigolito som ska ha på Ågatan istället. Vi började redan vid 7 i morse och har hållt på till 19 ungefär. De tar så mycket längre tid en av man tror, men nu är de flyttat. Skönt!!

 

Har skrivit innan att jag skulle berätta om vår behandling vi gjorde när vi var på Ystad saltsjöbad. The Creek Experience- 12 olika stationer kan man väl kalla det.

 • Först fick vi ett fotbad med salt från Döda havet som gjorde fötterna mjuka och rena.
 • Ansiktsmask- En advocadokräm som vi fick smöja i ansiktet
 • Med ansiktsmasken gick vi in i en ångbastu och sätt och njöt.
 • Sen kom vi till Jens skräck! IS.! Där fick vi ta is över hela kroppen för att kyla ner oss för sedan gå in i den varma aromabastun.
 • Duschade av oss sedan kröp vi ner i en pool för att kyla ner oss och känna lugnet.
 • Hamam, klassisk turkiskt bad- vi la oss på en uppvärmd marmorbrits och gjorde helkroppstvagning på varandra. Det är så mysigt.
 • Doftterapi- 4 olika dofter från olika världsdelar. Oriental, arabian, mediterranean och indian. Vissa doftade mycket vissa väldigt lite men som värdinan sa; det bryrs på hur kroppen tar emot de olika dofterna.
 • Vidare till Rasul, Leka med lera igen. hehe! Tog en mineralrik lera och smörjde in kroppen med och sedan satte vi oss i den ångande bastun. Nordafrikansk bastu! Sedan duschade vi av oss all lera.
 • Man fick även testa att stå i ett vattenfall och en tropisk dusch- strilande regn. Vattenfallet kändes lite som massage.
 • Vad passar bra att göra till sist om inte att massera in olja på hela kroppen + slitna hårtoppar.
 • Sista stoppet var i ett rum med fläktar så oljan torkade in.Det  var så värt besöket. Behandlingen tog ungefär 2 timmar. Jens sa -Sandra, detta kunde man gjort varanan månad iaf. Det hade jag inte tackat nej till. hehe! Om ni ska åka till ysb så testa gärna det. Det kostade desutom bara 595:-/ person

Både jag och Jens älskar Ystad saltsjöbad, vi har varit där tre gånger och gillar det mer och mer för varje gång. Vi har aldrig varit där på sommaren så vi har tänkt att vi ska boka så vi kan va där någon gång i sommar. Där är ju så mysigt, tänk att bara gå ner till stranden på en mysig promenad, sitta ute och ta en drink och bara relexa. Längtar redan dit igen.. Har du varit där någon gång? Vad tycker du om Ystad saltsjöbad?
Jag tog lite bilder när jag var där så nu kommer en liten bildbomb så ni som inte varit där får se hur vackert där är.!

image

image                                  image

image                                    image

image

        image

image                                      image

Frukost när det är som bäst.! <3

image
Gissa vems som är vems ? hehe!!

Nu ska jag gå ner och kolla lite tv med Jens innan det blir sängen.! Vad har ni gjort idag ? Ni glömmer inte att de är sista dagen imorgon på tävlingen. Har ni inte tävlat ännu så gå in och gör..!! http://blogg.alltforforaldrar.se/sandrawigren/2015/03/26/vill-tacka-alla-vara-fina-kunder/

Igår så la min vännina ut en bild på hennes instagram som var en bild från hennes möhippa. Tyvärr hade hon ingen bild på datorn så hon fotade den till mig. De gick sådär men det får duga.

image

Ha en fortsatt bra kväll vänner så hörs vi imorgon.

Puss & Kram Sandra

3 thoughts on “Ystad Saltsjöbad

 1. Låter super mysigt. Funderar på om jag och Jonas skall boka där. Har ju bara varit där med arbets kamraterna och det vat supee mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *