Word By Sandra

Syskonkärlek

Hej vänner! Vet någon var helgen tog vägen? Oj så snabbt det blev söndag eftermiddag. Fast Potus är väldigt glad över att det är söndag. Ikväll kommer Jens hem igen efter att ha varit och åkt skidor med sin bror Daniel + en vän. Han åkte i torsdag vid 3-4 tiden, sen han åkte har Pontus frågat när är det söndag.. Idag är det ”äntligen” söndag.
Till er som sa ”Det skulle inte förvåna mig om han bryter några ben i backen!”- Det har han inte gjort. De är flera stycken som sagt så, det är för jag & Jens har haft lite oflyt i någon veckas tid med lite av små till stora bekymmer. Det kanske har vänt igen. De hoppas vi på. =)

image
Igår var sista dagen vi hade öppet i caféet. Efter stängning träffades vi några stycken och åt vad som var kvar och hade väldigt mysigt!

 

Nu har jag äntligen fått Pontus att pröva sina nya skor han fått från sin ”storasyster”. Hon har i USA som aupair så hon har skickat hem lite skor och kläder till honom. Han är så bortskämd från henne med. hehe! Storasyster är de inte riktigt. Det är hans nästkusin Linnea. Det började med att hon skojade och sa att han fick va hennes lillebror som hon aldrig fick. Sen har det bara blivit att de är lillebror och storasyster. Ibland bråkar dom som om det skulle vara så också. Syskonkärleken är där iallafall. <3 Snart kommer hon hem igen som vi längtar. <3

image

syskoenen
Syskonkärlek <3

image
Lite påskris hemma hos oss också!

image
Mys i mamma & pappas säng när pappa är borta. hihi

Åååh, fattar inte varför mina bilder blir så gryniga eller vad man kallar de? Får väl skaffa mig en kamera eller är de någon inställning?
Idag blir det middag med mamma och Mikael hemma hos oss. Ha en trevlig söndag vänner.!!

Glöm ej vara med i tävlingen på min blogg…!!

Puss & Kram Sandra

 

 

3 thoughts on “Syskonkärlek

  1. Wohoo äntligen så har han testat sina nya Nike Air Max!! I sommar kan han och jag vara coola tillsammans i våra skor! Saknar er massor <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *