Word By Sandra

Blandade känslor…

Hej,

Idag har de varit en dag med blandade känslor.!!  Sista fredagen som vi har caféet, på fredagar brukar många av våra stamkunder komma och äta frukostbuffé. Imorgon är de sista dagen vi har öppet… ehm, ja blandade känslor. Många har varit så sorliga idag..-Jaha, Kommer vi ses mer igen? Men ni får lycka till i framtiden osv… -Det är klart vi kommer ses, de vet jag och de kommer ni förstå snart ;).!  (Berättar när allt är helt klart)

image

Jag & Vivi (vår praktikant) har idag försökt göra sluta på allt som funnits i både i våra kylar och frysar. Trots lite varor och mycket folk har vi gjort så alla kunder blivit nöjda och antingen fått sin lunch eller fika.. Det gjorde vi bra Vivi.!! Så varför inte lite lussekatter nu i slutet av mars? De är väl aldrig fel med lussekatter, priset var ganska bra de med. Endast 5:- styck. Det kommer vi köra imorgon också..
Undra hur de kommer vara imorgon? Jag har inga varor kvar samtidigt som där finns så mycket kvar… Det känns så tomt men där är ju fortfarande kvar, man brukar ju ligga på ett bra lager i vanliga fall.

image

Nu äntligen har Pontus och min krasse-farm vuxit. Den köpte jag på jobb förra veckan. Visst är den tjusig?

Ni missar inte min tävling som jag har här på bloggen? I förra inlägget läser du hur det går till för att vara med i tävlingen.!! Tävla du med!!

Ha en bra helg!
Kramar Sandra

 

2 reaktioner på ”Blandade känslor…

  1. Det gjorde vi jättebra ja. Är supernöjd. Alla kafégästerna var helt underbara också (som vanligt). Kommer sakna by och kafélivet i Svedala, helt klart blandade känslor … haha, och jag har endast varit där i några veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *