Word By Sandra

Påskfest på förskolan slutade med vattkoppor.

Hej vänner.

Hoppas allt är bra med er idag. Vår dag blev inte riktigt som den var tänkt men de löste sig på bästa sätt.

Igår när Pontus kom hem från förskolan hade han några röda prickar och vi tyckte de börja likna vattkoppor men det var bara röda prickar + att han haft de så några gånger tidigare. Vi tänkte inte mer på det och fortsatte att fixa med utklädnad till förskolan. Han var taggad när han la sig. Imorse när vi vakna hade han några fler prickar fast det var inte så att man såg att de var vattkoppor. När vi väl kom till förskolan så blev han plötsligt blyg och ville inte ha några öron eller fluga eller någon tröja. JAHAAA.!! Typiskt.. Så gjorde han ju också när de va lucia. Varför? Jo han blir blyg.. Vi hade ju andra kläder med så han fick byta om och känna efter senare om han ville ta på det igen. Vid 11-tiden ringer förskolan. Pontus har vattkoppor och mår inte så bra. Ja, hur gör vi nu? Jag hade snackat med Emma om att hon kunde ju titta in till mig i caféet då de var längesedan vi sågs. Jag ringer Emma i panik. Telefonsvarare just nu är jag upptagen..!!! Amen vafan?!? Hur gör jag nu? Jag skicka till en annan vän och fråga om hon va hemma eller vad hon gjorde idag. Efter det ringer Emma upp. Var är du? Vad gör du? Kommer du ? Jo, hon stod och väntade på tåget som skulle ta henne till mig. Ååååååhh, du måste hämta Pontus.! Så Emma hämtade Pontus från förskolan och så löste de sig.
TACK TACK TACK för hjälpen. Det är så svårt nu när Jens jobbar ute på en runda och kan inte bara avbryta så lätt och jag stod ensam i caféet då vår personal slutade förra veckan och vi har bara öppet 3 dagar till innan nya ägarna tar över.!  En liten sak blir stor helt enkelt.

Pontus var jätte duktig till Jens kom hem. Han fick sitta där bak med Emma då det bara strömmade in folk i caféet, jag hade ingen tid att fixa till Pontus. Tur han skötte sig galant. Emma tyckte så synd om honom, så mitt i allt så gick hon och köpte potatismjöl så de blev bättre för honom.

Dagen har bara flög förbi känns de som. Efter vi stängde caféet så åkte vi till våra vänner. Deras barn har inte haft vattkoppor ännu och känner att de är lika bra att få de så då hoppas vi att de blir så nu då. Haha!!

image

imageDenna bilden tog vi igår innan vi fixat tröjan.

image

image

Den sista bilden är Pontus nu ikväll.!! Stackarn, men så skönt när han väl har haft det. Någon fler som vill ha vattkoppor som inte redan haft de så hör av er. Hehe!!

Imorgon ska jag lägga upp en tävling här på bloggen. =)

Nu blir de lite mys framför tvn innan läggdags.

Puss & kram Sandra

10 reaktioner på ”Påskfest på förskolan slutade med vattkoppor.

  1. Stackarn! Vi har en flaska skum ifrån apoteket som var riktigt bra till Silas. Rätt så dyr, men där är mycket kvar, ni får den gärna! Hör bara av dig! Daniel kan komma bort med den iimorgon..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *