Upp och ner, hit och dit, fram och tillbaka. Här skriver jag alldeles för sällan men ändå på tok för ofta. Ibland svär jag och bär mig åt! Drömmer i smyg om att bli stoooor "bloggdrottning"! Dom ljuvliga fyra är 14, 12, 8 och 5 år gamla – flicka, pojke, flicka pojke. Bloggande fyrbarnsmamman är jag, Sandra, 39 år och lyckligt gift med pappan, vi bor alla tillsammans i en enplansvilla i Skåne. I familjen finns det även två små kaniner! Säg gärna vad du tycker. Det gör alltid jag! Vill du kontakta mig via mail går det också bra. 4barnsliv@hotmail.se Och! Varmt välkommen ska du vara♥

TRE PROGRAM SOM JAG SER FRAM EMOT I HÖST

Vi har tittat mycket på film de senaste helgerna här hemma! Hela familjen tittar på tecknat eller animerat och vi alla  tycker det  är hur bra som helst. Så mysigt med höst! Det mörka gör att man bara vill mysa ner sig med tända ljus och något gott framför tvn. Det är därför som jag älskar att vi har våra årstider, man gör så olika saker. Nu stundar innomhusmys, varm oboy, tända ljus och filt i soffan. Och som sagt massor av film. Igår var vi på simhallen och badade, det gör vi aldrig på sommaren, då är vi ju i husvagnen och badar vid poolerna där – eller i havet. Efter badet åkte vi hem och åt våfflor med massor av grädde och sylt.

Tre serier som jag ser fram emot att följa i höst!14bloUnderbara Christin Meltzer, henne längtar jag mest efter!

14Ensam mamma söker. Inget jag följt på några år men nu känner jag att jag är lite nyfiken på programmet.

14

Och Så mycket bättre. Det har jag följt tidigare och tyckt det var riktigt bra. Tyvärr undrar jag hur det kommer bli i år, känns så där intressant om jag ska vara riktigt ärlig. Men, jag kommer ge det en chans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *