Upp och ner, hit och dit, fram och tillbaka. Här skriver jag alldeles för sällan men ändå på tok för ofta. Ibland svär jag och bär mig åt! Drömmer i smyg om att bli stoooor "bloggdrottning"! Dom ljuvliga fyra är 14, 12, 8 och 5 år gamla – flicka, pojke, flicka pojke. Bloggande fyrbarnsmamman är jag, Sandra, 39 år och lyckligt gift med pappan, vi bor alla tillsammans i en enplansvilla i Skåne. I familjen finns det även två små kaniner! Säg gärna vad du tycker. Det gör alltid jag! Vill du kontakta mig via mail går det också bra. 4barnsliv@hotmail.se Och! Varmt välkommen ska du vara♥

Fredag

Så härligt det är med fredag! Just nu skiner solen och jag har tagit en dusch efter min runda i skogen. Ska åka till stan och fixa ärenden. Ikväll har Malva ett uppträde i kyrkan tillsammans med sina klasskamrater. Det vill vi inte missa♥

IMG_5568 IMG_55696D6AE2E2-85F0-4081-BF3E-8434E3DD1AEB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *