Mamma till två barn, en pojke och en flicka. Skriver om det som faller mig in och det jag vill dela med mig av. Denna blogg är en nystart.

Äldre men är jag visare?

I tisdags fyllde jag år. Min nya siffra är 32. Känner mig dock som 27, typ…. tiden går jäääävligt fort numera. Mer vis?! Vettefasen..

En sjuåring och en fyraåring i hemmet… alltid är det något, aldrig lugnt 🤪

Fick fina presenter, vi firade mig lite lätt igår (fika och så).

Dock köpte jag några grejer till mig själv 😅 som skin citys julkalender. (Ja, jag har öppnat den! 🙃)

Den var bättre i år, mer produkter som intresserade mig och kändes lyxigare.

05:30 en lördag

Mina ungar måste vara konstiga… de gillar uppenbarligen inte att sova, iaf inte på helgen.

På vardagar får vi riva upp dem. På helgen är de klarvakna redan vid 05 vissa gånger, idag 05:30.

Ingen hänsyn till att jag är själv med dem och att jag sovit riktigt dåligt så därför är mer trött än vanligt. De ska bara upp… så nu är det ipadmys i soffan (helgbelöning) medan jag vaknar till liv… sakta.

Får se vad dagen bjuder på…

Dubbelgångare

Förkylt värre. Dock ”bara” täppt näsa men nog så jobbigt! Ännu värre är det i den här hettan vi har, allt blir så mycket tyngre på jobbet så är mer eller mindre död när jobbdagen är över.

En lite rolig grej fick jag höra på jobbet idag. Tydligen har jag en dubbelgångare i stan! (Har hört det förr, men det var ett par år sedan)

En säljare vår firma har bra kontakt med som jag träffat till och från under 10 år (minst) trodde att jag slutat och börjat på ett annat företag. Tydligen såg han ”mig” i ett annat företagsnamn på kläderna inne i stan och var bara tvungen att kolla om jag slutat. Men nix, jag är kvar. Han var dock bombsäker på att det var jag som stod där 🤪 hade varit mer kul om han hade gått fram och frågat 😆

Nyfiken blir man ju, hur lika är jag och min dubbelgångare?

En fyra-årings drömdag!

Den som njöt mest igår var C. 😊

Vi var på Solvalla, djurens helg. Vi bor nära så en kort promenad bort för att åtminstone göra en av ungarna i extas.

Självklart var det Bamse-uppträdandet som gjorde Cs dag igår. Helt i trans i en kvart. Hon sjöng med och dansade hela showen. Charmade andra i publiken gjorde hon samtidigt. 😊

Att C även vågade sig på en ansiktsmålning var stort! Hon är annars vääääldigt blyg när det kommer till främlingar som ska prata med henne osv. (Vilket iofs är bra)

Eftet ett par timmar var ungarna trötta och ville hem. Stolt över D som orkade gå och stå dessa timmar, min stora kille. Han fick iaf se lite av Theoz sjunga (soundcheck), vi gick innan det riktiga framträdandet.

Idag blir det lite mer fokus på D. ♥️

(Och mig, jag måste ha bättre skor!)

Helgnöje

Blev ju av med matbordet igår. Åkte och tittade på det ev nya. Insåg att det var lite för stort. Kaos på Ikea, måste varit rekord alltså…🥵 åkte fort därifrån!

Idag åkte vi igen till Ikea, dock med en mer solid plan. Nytt matbord, variant basic, och en ny bäddmadrass till vår säng. (Plus lite annat smått som alltid slinker med 😏) men vi var där tidigt innan allt folk strömmar till, ogillar starkt att tränga mig fram bland folk som inte vet vad de vill… och ikea är ibland helvetet på jorden. 🙃

Självklart avslutades det hela med en klassiker, Ikea-korven!