Mamma till två barn, en pojke och en flicka. Skriver om det som faller mig in och det jag vill dela med mig av. Denna blogg är en nystart.

Ett halvt hem

Bad timeing. Så in i helevte…

Lagom till att covid-19 börjat sprida sig i Kina och resten av världen drog stambytet igång hos oss.

Från att det skulle från början ta 7 veckor till att det minsann bara skulle ta ca 3 veckor är vi nu snart inne på vecka 6. Jag hoppas verkligen att vårt badrum är klart för att användas senast torsdag som de säger… för nu är allt bara jobbigt.

Vi får inte bli sjuka innan dess (helst inte oavsett) för då har vi ingenstans att vara, vi kan inte riktigt vara hemma och jobba utan måste till våra arbetsplatser (främst O, jag kan inte jobba hemifrån i mitt yrke) och att slappna av här hemma är inte att tänka på.

Köket är ca 90% klart. Lite fogning och rengöring kvar (samt att vi måste få en ny spis då hantverkarna råkat paja en av plattorna… de drog att/knäckte vredet till den stora plattan 🤣 som att vi inte skulle märka det ?!)

Badrummet är ca 75% klart. Målning av tak, el och rör-arbeten och byte av dörr kvar.


Så här ser badrummet ut just nu.

Hektisk dag

Man skulle kunna tro att möten inte sker så ofta på en byggarbetsplats… mindre papper och mer skruva liksom.

Jag har minste ett möte om dagen, idag blev det två, varav det ena höll på i 1,5 h!

Dock behövs detta möte eftersom det är mer eller mindre kaos där ute. En UE ställer till det för oss andra yrkesgrupper kan man säga.

För er som inte känner mig är jag lite av ett kontrollfreak. 😉 Jag kan uppfattas som hetsig men jag vill bara fått mitt jobb gjort, att vi kommer fram osv. Och då kanske man ser mig som aggresiv och på. Men samtidigt är det de många gillar med mig, jag vill ha resultat.

Jag avslutade dagen med att skälla. Så får se hur jag startar dagen i morgon… vill ju helst att allt bara rullar men det är nog mer önsketänkande just nu 😑.

Stressad

Det är extremt dåligt uppdaterat här, varför?

Jag har inte haft ork eller tid. Eller jo, tid har jag haft men ja.. ingen lust då kanske.

Skulle vilja skriva mer men vet inte vad jag skulle skriva om för att ha en bra blandning, känns som att det skulle bli en repris varje dag bara.

Jag är väldigt stressad för tillfället, mitt jobb är sjukt stressigt och det drar ner mitt humör rejält.

Väggen är nära visa dagar kan jag tycka… Brukar säga att hjärtattacken hänger i luften till mina kollegor. De brukar säga att de inte fattar hur jag orkar… Jag vet inte heller helt ärligt.

Och tro mig, jag gnäller dagligen att det inte är hållbart till min arbetsledare och chef. Men det händer ytterst lite…

Man kan säga att jag jobbar som 4 personer visa dagar. En del kollegor hade jag klarat mig extremt bra utan, riktiga energitjuvar. Ibland undrar jag om de gör saker med flit för att bara förstöra… på riktigt. Och tro mig, jag skäller ofta på dessa… men det går inte in. Men jag jobbar på att bli av med problemet. Nu är det nära iaf.

Ska ta upp det imorgon igen med min arbetsledare. Han är på min sida iaf när det kommer till en specifik kollega, det svåra är att flytta på problemet eftersom man vill ju inte ha problem från första början och ev föra det vidare.

Jag kanske ska börja blogga igen för att bara ventilera om all skit jag tar mig igenom dagligen… (Annars öser jag allt på min stackars sambo xD)

Jag har superkollegor både från min firma och de andra yrkeskollegorna så det är inte bara mörker men det där mörkret tar över, oftast, det fina ljusa som också finns.

babbbel babbel… Får se, kanske fortsätter med bloggen. Får känna efter lite mer…

Äldre men är jag visare?

I tisdags fyllde jag år. Min nya siffra är 32. Känner mig dock som 27, typ…. tiden går jäääävligt fort numera. Mer vis?! Vettefasen..

En sjuåring och en fyraåring i hemmet… alltid är det något, aldrig lugnt 🤪

Fick fina presenter, vi firade mig lite lätt igår (fika och så).

Dock köpte jag några grejer till mig själv 😅 som skin citys julkalender. (Ja, jag har öppnat den! 🙃)

Den var bättre i år, mer produkter som intresserade mig och kändes lyxigare.