Mamma till två barn, en pojke och en flicka. Skriver om det som faller mig in och det jag vill dela med mig av. Denna blogg är en nystart.

Annons

Vabruari fortsätter

Då var det vab idag igen. Jobbade ett par timmar igår för att sen byta av vaben här hemma.

Influensan har hoppat över på mig nu, tror jag. Halsont.. blir det bara så är jag mer än nöjd. Får hoppas att barnbaciller har givit mig någon typ av immunförsvar ändå 😅

Caroline är på bättringsvägen, febern är borta men det sprutar snor istället nu… man får vara snabb med näsdukarna 🤣 Aptiten måste komma tillbaka innan det är dags för dagis igen, gissar på att hon blir hemma veckan ut.

Tänk, förra veckan såg det ut så här, halvmeter djup snö, nu är det knappt något kvar. Heja våren!

Annons

Tredje dygnet

Febern håller i sig. Tredje dygnet nu… dock ”bara 38,2” nu.

Caroline feberyrade bra i natt. Hoppas att hon får sova bättre ikväll, hon är verkligen helt slut men vägrar sova nu. Så relativt pigg med tanke på allt ovan.

Vabruari.

Blir antagligen vab hela veckan för Carolines del, så blir delad vab här hemma.

Passar på att tvätta och plocka lite, få bort en del av bacillerna åtminstone.

Annons

febrig tjej

Som ett brev på posten..

Inatt blev det Carolines tur att få feber. Den hänger fortfarande i nu på morgonen, 38,6 ,  så nu är det väl hennes tur att ha influensan som går i vårt avlånga land. (Man märker ju på jobbet hur alla bara trillar av pin eller vabar just nu… manfall överallt.)

Dessutom februari… oskriven lag på att ungar ska vara sjuka nu eller ? :p Som sagt, som ett brev… Varmare och ljusare tider tack så att vi slipper den här skiten!

Jag känner lite i halsen men kan ju vara inbillning också, undviker mer än gärna att bli sjuk eftersom mina förkylningar håller fan i sig så jäkla länge. Sist jag var riktigt förkyld blev jag döv på ena örat, det tog ca 4 veckor innan jag fick tillbaka hörseln (svullnade upp) och har det hänt en gång lär det hända igen.

Så idag blir det att fylla på skafferiet med festisar, enkel mat som hon gärna petar i sig oavsett tillstånd och en massa frukt. Bra att ha ett par dagars ranson av detta så kan vi bara tänka på att vila och ta det lugnt.

 

Annons

Förkylning på gång

Känner i kroppen att snart är det min tur på riktigt att åka på förkylningen/influensan som går. Lite snörvlig och snart ger väl halsen upp…

Men det är väl så det är. Daniel hostar igenom nätterna, Caroline är snorig och Oskar har lite av allt.

Hade hoppats på att komma igång med träningen mer på allvar men det får vänta lite till. Kan ju satsa på kosten istället. Försöka undvika onödigt socker, lättare sagt än gjort.

En trött tisdags-selfie.

(Längtar till jag blir blond igen, detta är verkligen inte min färg.)

Annons
annons