En till Allt för föräldrar webbplats

Olga Rönnberg

Denna kvinna inspirerar mig till Max, hon är sund och hon vet vad hon pratar om. Hon hjälper verkligen oss tjejer att nå sina resultat. Här är inget skitsnack, lyssnar man och tar till sig det hon pratar om gör de övningar så får man ju resultat.
Igår var det min tur att skicka in ansökan till att få köra pt online. Jag är så peppad, det var ont om platser men i November fanns det så det ska bli så sjukt roligt spännande. Jag ser fram emot det här och tror verkligen att mammafitness.se kan hjälpa mig.

Nu står jag på -23 på vågen och är nöjd med min vikt. Vill bygga muskler nu, har lyckats mycket själv och känner att magmusklerna har dragit sig tillbaka till sitt rätta ställe. Nu behöver jag ta träningsnivån högre och jag är så TAGGAD!

ptolga-ronnberg

En reaktion på ”Olga Rönnberg

  1. åååh vad kul!! Jag har kört med Olga MammaFitness Rönnberg förut och gick ner mina första 10 kg med henne. Så underbart!! Nu är jag igång igen, jag fick också en jättesen tid, men kollade typ varje dag om det fanns avbokningar och hittade en !! Så nu började jag förra veckan och får träningsschemat imorgon torsdag!! Är också så taggad. Det gäller att följa henne strikt och verkligen förstå att ALLT dom gör har en poäng, annars funkar det inte. 😀 Lycka till fina du! Vad kul att du gått ner 23 kg, stort grattis till den vinsten. 😀 HA en fin dag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *