21 December 2015

Det börjar närma sig den 24, alltså JULAFTON och gissa om barnen räknar dagar nu ?
Även jag gör det om jag ska vara ärlig.
Alla julklappar är inhandlade och inslagna vi blev klara med det igår mannen och jag så nu kan vi andas ut och få lite julefrid.

Här hemma är det jätte tyst, endas jag som är vaken och ska åka till jobbet om en halvtimma.  Barnen sover gott med pappsen i våran säng.

Idag blir det alltså jobb för min del och direkt efter så behöver jag ta mig in till stan för att köpa en överdel till äldsta dottern att ha på julafton och något åt mig att ha på mig.

Måste även berätta för er att vi väntar en ny familjemedlem som skall komma denna vecka <3
Berättar med ikväll.
Hoppas ni får en bra dag och att ni inte är allt för stressade inför julafton.

Kram / S

WIN_20151209_12_41_45_Pro

Fredag

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Godmorgon!

 

Då var det fredag igen och helgen är här.  För mig väntas det jobb men för familjen ledighet.  ska bli skönt att jobba efter att varit sjuk, är full med energi så behöver få ur mig lite . Idag ska vi en sväng till lekia för att köpa president, Mindy ska på kalas imorgon.

Nu ska jag väcka busarna sen blir det frukost

Nelly.se

Sitter nerbäddad i soffan och kollar på nelly.se jag letar nämligen jeans och tror jag har hittat de rätta. Ska även kika in lite på babyshop för att kika lite kläder åt barnen hihi.
Mindy och Vincent leker på sina rum och Freja ligger här bredvid och sussar gott hon är helt utslagen utav febern.  Blir att slå på en film sen och ikväll så får man ju inte missa bonde söker fru.

Nu vill jag bli frisk så jag kan dra igång med träning igen har bara blivit promenader sista veckan då jag haft förkylning som hindrat sen en vecka tillbaka.

WIN_20151111_11_34_55_ProWIN_20151111_11_40_07_Pro

SJUK!

Alltså, faaaaaaaan!!! säger jag bara ….
Halsen värker, snoret rinner och febern SUGER!

Jag har verkligen inte tid för detta och blir superstressad. Hoppas verkligen att det går över fort för det är så mycket som ska göras nu de närmsta veckorna och jag har ett hus som behöver städas, det är inskolning på dagis imorgon för Freja och jobb för mig. Någon super kur någon vänlig själ har att dela med sig utav ?
Aja, nu blir det att bädda ner sig i soffan och slå på en film medans liten sover <3

WIN_20151111_10_27_37_Pro