Samira, 25 år, Stockholm

11 veckor

Hej!

Det var ett tag sen igen, har inte riktigt hunnit med att få in rutiner med bebis. Alla dagar är ganska olika fortfarande. Han har däremot börjat sova lite grann på dagarna i alla fall, någon timme hit och dit. Sen sover han alltid i bilen. Därmed så har jag blivit en underhållare på heltid. Det blir sång, dans, sagor och mycket lek med Elias. Det är så roligt men man kan bli riktigt trött utav det också. Och när han underhåller sig själv (i mama-roon eller babygymmet) då äter jag mat eller går på toa. Haha. Så, det är mina dagar!

Men har börjat filma mer med go-pron, så mycket roligare sätt att dokumentera. Så blir nog inte så mycket skrivande här framöver.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok (not that kind of girl med Lena Dunham) medan han sover. Sen blir det suga rent hans näsa för han är förkyld mitt lilla hjärta! Kalendern står tom idag, känns skönt speciellt när det är så grått och tråkigt väder. Vi försöker ha åtminstone 2 dagar i veckan vi bara är hemma och myser. Resten av dagarna går vi ut och fikar, handlar middag, tar långa promenader, får besök eller tar en tripp någonstans. Det brukar oftast gå bra, men nästa gång vi går till Fotografiska tar jag med mig bärselen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *