Samira, 25 år, Stockholm

Magmassage

Godmorgon! Äntligen lördag! Älskar helger, då hela familjen bara kan umgås hela dagarna. Det är verkligen livet. Vi brukar alltid äta frukost i sängen på lördagar och leka och gosa med Elias (samt amma mellan varven). Sen brukar vi oftast åka till farmor och farfar och äta lunch och bara ta det lugnt.

Idag ska vi hälsa på Abbes kompis nya bebis, ska bli roligt att se en bebis som är mindre än Elias. :) Föresten så har Elias fått en hel del gaser i magen. Så nu är den magmassage varje dag och vi ska handla semperdroppar idag. Man ser verkligen hur lycklig han blir när han har pruttat och bajsat, min lilla bebis.

Elias har föresten börjat somna av sig själv! Blev chockad första gången, då hade jag lämnat honom i sängen för att jag skulle göra något, och när jag kom tillbaks låg han och sov. Så sov han i en timme. Känns skönt att han känner sig trygg nu att kunna somna själv. Förut har han somnat på bröstet eller i famnen och sen har vi fått lägga över honom i sängen.

Nu ligger han och sover, så ska passa på att läsa lite ur min bok (Tid av Alex Schulman och Sigge Eklund) som är så himla bra. Har inte många sidor kvar nu, ska försöka läsa ut den nu, hejsvejs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *