Samira, 25 år, Stockholm

2 månader

Elias är nu 2 månader gammal (eller ung). Vi var på kontrollen i måndags och han vägde 5,6kg och var 60,3 cm lång. Han var riktigt kinkig, grät hela besöket och när vi gick igenom centrum. Lagom jobbigt, men det finns ju inte så mycket att göra än att ta upp och trösta eller akut-amma. Däremot hade jag önskat att han tog nappen..hur får man dom att ta nappen? Han spottar ut den jämt, har provat flera. Men ska försöka vara lite mer ihärdig nu närmaste dagarna…får se hur det går.

Hur som helst så är han fortfarande världens mest nyfikna bebis som är på g nästan hela dagarna. Han älskar olika färger, speciellt rött! Fått honom att sova lite grann på dagarna nu, men inte varje dag. Är glad att han sover på nätterna i alla fall. I natt däremot så vaknade han vid fyra och bajsade ner hela sig. Han hade bajs ända upp i nacken! Hur är det ens möjligt? Så det var bara att tvätta, torka och byta om. Han blev pigg och ville leka. Det blev en rejäl sovmorgon idag kan jag säga..

Imorgon blir det lunch med M, blir vår första lunch så får hoppas att han sover igenom den så jag kan få äta. To be continued…

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *