Samira, 25 år, Stockholm

Sju veckor.

Tillbaks igen efter nytt sov-försök. Det är att tur att man kan liggamma, kan då smita ut bröstet och försiktigt lämna sovande bebis. Funkar ibland!

Nåja, det händer så himla mycket nu med lilla Elias. Han pratar, han skrattar och han leker, det är så roligt! Han världens underbaraste bebis. Upplever honom som en glad, otroligt nyfiken och stark bebis som älskar att leka både i gym, på skötbädden och med mamma och pappa. Nu är han sju veckor, och kan helt ärligt säga att det har varit de bästa sju veckorna i mitt liv. Jag blir bara så lycklig när jag ser hans fina ansikte, det finns inget som slår det.

Visst saknar man egentiden och att stimulera hjärnan lite mer med annat men just nu är det okej. Tänker att jag får börja träna och lämna honom med pappa lite längre perioder när han blivit lite större. Kanske om ett par månader, lagom till nästa år. Nu vill jag ge allt jag har till honom. Vi lyckas ändå hitta på roliga saker ganska ofta. Varit nere på stan (dock ingen bra idé vid rusningstid…), varit på barnmässa och är ofta och hälsar på morbror, mormor, morfar, farmor och farfar. Nästa vecka ska vi luncha med Mahi. Och jag älskar faktiskt våra dagliga promenader. Det är så himla mysigt. Speciellt om man hinner med en podcast, eller en liten stunds läsning.

Ikväll kommer tjejerna och vi ska äta ute här nere (nära hemma). Det blir första gången jag är utan Elias, så det känns lagom att det bara är fem minuter ifrån. Pumpat ut 200ml till Abbe, just in case.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *