Samira, 25 år, Stockholm

Natten.

Godmorgon! Sitter i vardagsrummet och dricker alldeles för starkt kaffe. Natten har varit TUFF. Bebis vill ej sova. Jag har ont i tanden. Ingen bra kombo.

Är däremot väldigt tacksam över att han är vaken och vill leka och inte är ledsen. Ska prova med en flaska ersättning i natt innan sovdags och se om det hjälper något. I natt har han vaknat och ammat fem sekunder och sen somnat och gjort så varje halvtimme, så konstigt? Det blir ju inte direkt så mycket sömn för mig då..

Åh, nu har han vaknat! Måste dra. Vi hörs!

2 thoughts on “Natten.

  1. Vi gav ersättning på nätterna och oj vad dom sov hela natten. :) Hamnade i matkoma. 😀 Men sen är det självklart från barn till barn, det funkar på vissa och andra inte. Lycka till och hoppas det går bra för er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *