Samira, 25 år, Stockholm

Livly

Hej!

Det är lördag idag, och har faktiskt fått sova ut idag, väl behövligt! Igår åkte vi till en utförsäljning hos Livly, de har världens sötaste barnkläder! Dock är babykläderna för flickor så mycket finare än för pojkar. Fick med mig hem en pyjamas och ett set med body och byxor ändå. Alla pengar gick oavkortat till Unicef som stödjer flyktingkatastrofen.

Idag stod det bad på schemat men Elias somnade tills vi hade tappat upp badet och gjort varmt i badrummet. Så nu ligger han och sover och vi ska fixa lite lunch. Så skönt att se honom sova så fridfullt. Annars brukar han drömma så mycket, han skriker och gråter och gör konstiga läten i sömnen.

Imorgon kommer Elias mormor och ska stanna här en vecka. Ska faktiskt bli mysigt. Sen är det ju en bonus med någon som kommer laga mat här hemma och vill byta alla blöjor.

forstaaret5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *