Samira, 25 år, Stockholm

Åkpåse från Bugaboo

God eftermiddag! Elias ligger och halv-susar i sitt nest medan jag skriver. Han är så OTROLIGT SÖT, är alldeles förälskad i min lilla ängel. Skulle kunna sitta och pussa på honom och titta på honom hela dagarna långa (vilket jag typ gör). Idag har jag hunnit städa lite (dock ej sovit så bra, ca 5-6 timmar sammanlagt? men egentligen är det bra om jag tänker efter, över 6 timmar är en bonus!) och vi har varit på promenad och hunnit handla lite middag till ikväll. Det känns som att Elias tycker om vagnen nu (JAA!), tror att det kan vara åkpåsen som gör det. Åkpåsen är mjuk och skön, sen är den varm också. Hur som helst, bra dag hittills! Nu ska jag förbereda lite inför middagen, sen blir det blöjbyte och amning. Tröttnar ej trots man göra det tusen gånger per dag.

IMG_9838

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *