Samira, 25 år, Stockholm

Mammaledighet

Hej!

Bvc-besöket gick ju som det gick igår. Världens höns-tönt-orolig-mamma var ute på språng, dvs jag. Jag var så fruktansvärt nervös över att köra bil och betala parkering medan han var kvar i bilen etc.  Han kände av det också och var rätt missnöjd igår. Under besöket hade jag tusen frågor men minns bara hälften av svaren för att jag var så stressad över att jag hade glömt vagnlås. Sen skrek han så mycket under vägningen att jag glömde be henne kolla massa grejer. Nej fy. Pulsen var i 180 hela dagen igår. Och Elias var vaken HELA DAGEN. Var övertrött. Vi fick honom i säng tillslut..

Däremot har dagen idag varit underbar! Vi ha varit på promenad och har introducerat honom för babygymmet och han älskar det! Vi har haft det så mysigt. Fått besök av min vän Daniela och vi har bara hängt och åt på tacobar. Elias var snäll under hela vistelsen.

Nu ligger han i gymet och leker, jag har aldrig varit så glad! Man blir verkligen tryggare för varje dag i mammarollen.

Obeskrivlig kärlek!

tumblr_nt0h6ukJjd1uqoacwo1_1280

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *