Samira, 25 år, Stockholm

Har fött!

Hej på er!

För 11 dagar sen föddes vår lilla son. Han är den mest underbaraste bebis man kan tänka sig. Jag är helt förälskad och mitt mamma-hjärta vill bara älska och skydda honom i all evighet. Hans leende är det finaste jag någonsin sett och dagarna med honom är faktiskt underbara. Lägenheten är full med fläckar av bröstmjölk, bajs och kiss men det finns inget mysigare. Förlossningen blev lite chockartad, han var ute på fyra timmar och kom tio dagar före bf. Hade verkligen inget på känn. Men det gick bra, och vi mår fint.

Ville bara säga att jag är i bebisbubbla nu. Kan stanna här inne ett tag till. Återkommer med förlossningsberättelse och vår första tid här hemma. Kram.

One thought on “Har fött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *