Samira, 25 år, Stockholm

Förlossnings-fokus!

Godmorgon! (ja, jag har legat i sängen tills nu) Varför känns det alltid lite lättare i kroppen dagen efter när man har gråtit en massa kvällen innan? Det känns skönt, och det var nog det jag behövde. Det är söndag idag och vi har inte så mycket planerat. Jag ska försöka hitta någon frisörtid och toppa mitt slitna hår och sen storhandla. Vi tänkte handla lite sportdrycker och snacks att ta med i BB-väskan och lite lättlagad mat sen när man inte orkar göra världens gourmé-middagar när bebisen kommer. Skönt att ha hemma och slippa tänka på den sen. Veckan som kommer ska jag bara försöka fokusera på att vila, äta rätt, dricka ordentlig och typ meditera. Måste in i förlossnings-fokus!

tumblr_nsp24bl1Fy1uqoacwo1_1280

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *