Jag skulle vilja att du skrev om hur man går igenom ett break up/ kommer över killen. Tack

Hej Emma!
Föst så vill jag tacka för att du tog dig tiden och kommentera, jag uppskattar verkligen det.

Jag har haft ett EX tidigare och det är det enda jag kan referera till när det kommer till att göra slut och komma över killen.
Kortfattat om vårat avslut av förhållandet är att han ljög för mig om små saker hela tiden, då förstod jag att jag inte kan lita på honom- så jag gjorde slut.
Det som hände mig efter var att jag innerst inne trodde att han skulle göra allt för att få mig tillbaka, men det slutade med att han inte försökte något alls, det sårade mig mest av allt. Det ledde till att jag i min tur ville göra allt för att få en reaktion , jag försökte få honom tillbaka, men han ”dissade” mig. Då blev jag sjukt förtvivlad och sårad.
Utan att överdriva så låg jag och grät 3 nätter i sträck, jag visste inget liv utan honom (iaf vad jag trodde då) så jag grät för att jag var rädd för vad jag hade förlorat och vad jag hade framför mig. Jag tror dock att det är väldigt bra att gråta ut, att det är okej att ligga hemma och äta choklad, gråta och kolla på romantiska filmer i 3 dagar efter. Jag tror att det är oundvikligt att inte göra det. Det i sig hjälper mycket i processen att komma över honom

Det är aldrig lätt att bli dumpad/dumpa någon, även om det är ditt eller hanns/hennes val att göra slut. Det kommer alltid vara jobbigt för båda partnerna på ett eller annat sätt. Så mycket känslor som är inblandade i ett förhållande och så mycket tid som man har lagt ner är aldrig lätt att släppa, det tar lång tid att kunna släppa det och gå vidare. Det är normalt, låt det ta tid men försök göra det bästa av situationen.

Det jag gjorde för att gå vidare är att jag försökte att inte göra saker som påminde mig om honom, jag försökte vara runt miljöer som jag mådde bra i. Det kan vara att jag pysslade, va med min familj, umgås med mina vänner, låg och lyssnade på musik, kollade på andra snygga killar på instagram och drömde mig bort, ni förstår vad jag menar.
Det finns ingen lätt utväg på att göra slut, man måste tyvärr ta det den hårda vägen. Låt dina känslor komma ut, se det positiva i situationen, gör det du gillar och försök att omringas av personer som älskar dig.

Just i ett brake-up så känner du saker som ”jag kommer aldrig hitta någon som honom/henne” ”Han/hon betydde så mycket för mig” ”vad ska jag göra utan han/henne” ”vad hade jag kunnat göra olika för att få saker att vara bättre” ”vad gjorde jag fel?” ”allt var mitt fel” och sen finns det massa mer tankar utöver det.
Det du ska tänka i det läget är ”vad tar jag med mig från vårat förhållande?”våra minnen kommer föralltid vara minnen” ”jag gjorde mitt bästa” ”vi va inte menade för varandra” ”saker hände av en anledning”, du ska absolut inte tänka att du ångrar ert förhållande för att troligtvis så lämnar du det men tar med dig en hel väska full med erfarenheter och minnen. Det kan göra ont att tänka på era minnen och erfarenheter för att det påminner dig mer om vad du har förlorat, det är okej att det gör ont men jag tror att det är viktigt att du inte ångrar det.
Se det positiva som du har fått ut av det utan att känna att du behöver gå in i det igen. Se det som att det här var ett ”test” inför ditt livs förhållande som du kommer att hitta snart, kanske en dag, kanske flera år, man vet aldrig, men jag kan LOVA dig att ditt drömförhållande eller dröm tjej/kille finns där ute någonstans och det här hjälper dig på vägen att hitta henne/honom.

Jag kan inte ge något konkret tips för att komma över killen/tjejen som det precis har tagit slut mellan. Det jag kan säga är att hur stjärtigt det än låter så kommer tiden läka alla sår, det känns kanske omöjligt just i sekunden, men ge det lite tid så kommer du komma över det och kunna gå vidare. Ge det den tid som det tar, stressa inget, men gräv inte heller ner dig för då kommer det ta längre tid. Hur omöjligt det än känns så kommer det att bli bättre. Ni va inte menade, för om ni va det så skulle ni lösa det och om ni trotts allt är menade så kommer ni att hitta tillbaka till varandra.

En känsla som jag tycker att du ska utnyttja är känslan när man känner att man har så mycket power, ni vet känlsan som man får när man känner att man ska bevisa för henne/honom att man är så jävla bra. utnyttja den känslan och gör något stort i ditt liv. Det är en känsla som jag själv har kunnat utnyttja väldigt mycket. Tex. när du är nybliven singel så känner du något av det här ”nu ska jag fan satsa helt på mig själv” ”nu ska jag bevisa för hen att jag är så mycket bättre” ”nu ska jag gå och träna varje dag för att bevisa vad hen har förlorat” ”nu ska jag gå ut och visa hen att jag äger” ”nu ska jag göra allt för att hen ska ångra sig”, alla dessa tankar är tankar som du ska vända till något positivt, vänd det till en motivation och en power inom dig själv, bevisa jäveln att hen ska ångra sig. det här är en power som jag bara har känt under ett break up och den powern hjälpte mig med många positiva saker i mitt liv.

För att kanske göra saker lite lättare så finns det miljontals killar/tjejer där ute som är super grymma på alla möjliga sätt, det här var bara en av det här miljontalet. jag lovar dig att det är här din resa har börjat mot att hitta den perfekta för dig. Det tog slut av en anledning och det får du inte glömma. Den rätta finns där ute, jag lovar, du måste bara hitta hen/honom och det tar sin tid.

Jag hoppas att du fick ett bra svar Emma och att du kan hjälpas lite av mina tankar och funderingar. Jag kommer att fortsätta skriva om de ämnen som ni vill att jag ska göra.

LOVE

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Maja Fritz

    Denna texten betyder så mycket för mig just nu. TACK!!!

    URL:

Lämna en kommentar