En livsstilsblogg om mammalivet i Stockholms Skärgård som biträdande förskolechef och hälsocoach med fem flickor och ett husbygge. En inspirationskälla till en hälsosam, lycklig och hållbar livsstil. För kontakt: rosengrenblogg@gmail.com

Annons

My favorite

2015-02-01 12.01.17

Sköna söndag, det luktar nystädat, nybäddat och nytvättat i hela huset, fågelkvitter har hörts genom alla de öppna fönstren. Jag myser runt med tofflor och favvojeansen som till min stora besvikelse gick hål på, det är typiskt att det alltid är favvobyxorna som drabbas värst, men så är det väl också dem som används mest. Men det ska ju vara lite hål och slitet så I fit right in. Jag måste se till att köpa nya, Please jeans är helt klart dem jag gillar mest och nu till våren finns det massor av härliga färger att välja mellan. Mina favoriter är modellen som är så där lagom loosefit, smala över benen och lite loosefit över rumpan.

2015-02-01 12.02.04

Maja kommer in med tåget strax efter sju så då far jag in till stan och hämtar upp henne på T-Centralen. Det brukar vara rätt så skönt att få den där halvtimmen alldeles ensam…i bilen…med hög musik. Sen ska jag gotta ner mig i soffan med Magnus och titta på nya Bachelorette som drar igång ikväll på TV 11, trash tv när det är som bäst!

Kraaam

J

2 reaktioner på ”My favorite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons