En livsstilsblogg om mammalivet i Stockholms Skärgård som biträdande förskolechef och hälsocoach med fem flickor och ett husbygge. En inspirationskälla till en hälsosam, lycklig och hållbar livsstil. För kontakt: rosengrenblogg@gmail.com

Annons

Jag tar en paus

2015-02-01 08.27.14Chiapudding/gröt: 2 dl sojamjölk, 2 msk chiafrön, 1 msk proteinpulver med chokladsmak, 1 dl frusna hallon toppat med en fruktmix av torkade gojibär, mullbär och physalis.

God morgon,

Igår kväll tog jag ett beslut som min PT tyckte var ett klokt beslut. Januari har mest handlat om jobb för mig och en inre stress över att försöka klämma in så mycket som möjligt i schemat. Att träna under stress skapar inte de allra bästa förutsättningarna eller resultaten. Istället så har jag kört slut på den kvarvarande energi (som träningen egentligen borde hjälpa till att öka) men som har sugit mer än vad den har gett. Så nu har jag bestämt mig för att ta en paus…inte helt från träningen, men från kraven att jag måste träna 3-4 dagar i veckan och att inte få till det och känna frustration. Under de kommande fyra veckorna som också kommer att vara intensiva så tänker jag träna när andan faller på, tänka mer på vardagsmotionen och ställa mindre krav på mig själv. Att istället njuta och flyta med i allt det roliga som händer. Leva mer som jag lär och inte tvärtom…hitta tillbaka till min balans.

2015-01-31 12.24.03Anamma den här stilen mer under februarimånad

Tänk att det är den 1:a februari idag, jippi och hallelulja…ytterligare ett steg närmre våren. Man blir lite lurad när fåglarna kvittrar utanför det öppna sovrumsfönstret och ljudet av snön som smälter och droppar ner från taket på stenplattorna. Härligt! Men det är ingen idé att ropa hej än, det har man ju lärt sig av den här vintern, för så fort vårkänslorna har kommit så har snön och kylan slagit till igen.  För övrigt så kommer februari bjuda på en rad roliga saker, helgerna är fullbokade av kompishäng, spa upplevelse, shopping, middagar och dop. På jobbet så öppnar vi upp den fjärde avdelningen med fyra nya kollegor och vi välkomnar en hel ny grupp av barn och föräldrar. Dessutom så går min flytt imorgon, spännande och kanske även en nytändning med ny inspiration i bloggandet.

Om du vill ha tips på hur du kan få en pulkadag tillsammans med familjen att även mynna ut i ett grymt intervallpass så kan du läsa om mina tips HÄR! En underbar sajt med massor av bra tips och tänk om du vill skapa en hållbar och balanserad livsstil skapad av Sveriges mest inspirerande och hälsosamma kvinnliga inspiratörer.

Jag ska sätta igång att storstäda vårt lilla hus, vi väntar nämligen besök i form av ett förhoppningsvis bra möte i vår resa kring det stora projektet.

Ta hand om dig och hoppas du får en fin start på din söndag.

Kraaaam

J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons