En livsstilsblogg om mammalivet i Stockholms Skärgård som biträdande förskolechef och hälsocoach med fem flickor och ett husbygge. En inspirationskälla till en hälsosam, lycklig och hållbar livsstil. För kontakt: rosengrenblogg@gmail.com

Annons

Gymnastik och idag för 17 år sedan

2015-01-31 07.41.26

God morgon fin du,

Idag är det Millies gymnastik dag och det är min tur att sitta i omklädesrummet i en timme bland alla andra väntande föräldrar. Jag tänkte vara effektiv och ta med mig jobb och sammanställa en del saker inför måndagens ATP. Om det hade varit vår så hade jag gått en skön powerwalk medan hon fick utlopp för sina gymnastiska konster i Hemmesta skolan.

Idag firar vi även min vackra och fina Sofia som fyller år. Idag för 17 år sedan klockan 22:10, 3020 gram och 49 cm lång ploppade hon ut (hon ploppade verkligen ut). Det var min lättaste och snabbaste förlossning, jag minns knappt att jag hade ont. Ett litet energiknippe som kom på utsatt datum och som absolut inte hade tid att ligga kvar och ta det lugnt. Nästa helg får jag en hel dag tillsammans med BARA mina två stora, det vankas spa, massage, god mat och shopping, jag riktigt längtar!

10678781_838100149557878_2910770105616858995_n

Nu: frukost och göra oss redo för avfärd.

Hoppas att du får en fin start på helgen.

Kraaaaam

J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons