En livsstilsblogg om mammalivet i Stockholms Skärgård som biträdande förskolechef och hälsocoach med fem flickor och ett husbygge. En inspirationskälla till en hälsosam, lycklig och hållbar livsstil. För kontakt: rosengrenblogg@gmail.com

Annons

Barnsligt gott

2015-01-31 11.05.21 Dagens gymnastiktjej i gymnastikdräkt från H&M och tights från Kappahl.

Det blev inte så mycket jobb gjort idag när Millie hade sin gymnastik, det var så många föräldrar som blev kvar under tiden så Millie var inte bekväm med att jag skulle sitta i omklädningsrummet och det har jag full förståelse för, däremot så behövde jag inte gå med henne utan kunde sitta på bänken. Förra lördagen hade nästan inga föräldrar varit med och Magnus hade kunnat sitta i omklädningsrummet. Håller tummarna att det blir så nästa lördag.

PicMonkey CollageHon tycker i alla fall att det är jätteroligt och skulle lätt ha kunnat hålla på i ytterligare en timme till.

Jag hade egentligen tänkt spendera dagen i Västerås, tagit tåget med Millie och låtit Magnus få plugga ifred (kurs på jobbet), men kroppen har varit helt spak, jag har en ömmande och inflammerad sätesmuskel som strålar ut smärta ner i vänster ben så de planerna lades på is och det fick istället bli en hemmadag. Vi har myst i sängen och tittat på Big Hero 6 som vi skulle ha sett förra helgen då vi var bjudna på förhandsvisningen, men som jag tackade nej till på grund av en dubbelbokning (som sen ändå inte blev av). Hur som helst så fick det bli idag istället med varsin skål med gotte nerbäddade i sängen. Jag hoppas att jag är back on track imorgon efter dagens vilodag och knaprande av Voltaren, är inte något större fan av att knapra smärtstillande.

2015-01-31 14.36.11Det är verkligen barnsligt gott med spaghetti och köttfärssås.

Igår plöjde vi TRE avsnitt av SuitsNetflix, får se hur många vi hinner med ikväll. Jag bara älskar Harveys stil…påminner en del om någon annan jag känner…hård på utsidan men mjuk på insidan. Min man, hård förhandlare på jobbet, mjuk bakom stängda dörrar.

Psst…Imorgon blir min sista dag här på Allt för föräldrar, min plan var att bli egen, men så dök det lite annat roligt upp. Från och med på måndag hittar ni mig på en annan portal, jag hoppas ni hänger med.

Kraaaam

J

2 reaktioner på ”Barnsligt gott

  1. Hej!
    Jag läser dej regelbundet.undrar bara ver jag hittar dej från måndag.
    Din blogg ger mej mycket inspiriation i mitt jobb som förskollärare och hälsoinspiratör på min arbetsplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons