En livsstilsblogg om mammalivet i Stockholms Skärgård som biträdande förskolechef och hälsocoach med fem flickor och ett husbygge. En inspirationskälla till en hälsosam, lycklig och hållbar livsstil. För kontakt: rosengrenblogg@gmail.com

Annons

Tävla med Miniroom.se och The life of Rosengren

De flesta av oss har växt upp med Astrid Lindgrens sagofigurer. En av mina favoriter (förutom Pippi som vad bäst) var Lotta på Bråkmakargatan. Hon hade en gris som heter Bamsen och den här Bamsen fick följa med henne överallt, den stackars grisen fick vara med om hetsiga cykelfärder, köpa julgran, åka sopbil och en massa annat.

Som en härlig påsktävling så har jag i samband med Miniroom.se en tävling där du har chansen till att vinna en Bamsen från Maileg till någon liten som betyder allra mest för dig. Millie ska få sin Bamsen i årets påskägg.

tävlingTävlingsreglerna är enkla:

Följ @miniroom_se (eller gilla på fb om du inte har Instagram) och motivera varför just du ska vinna i kommentarsfältet. Lämna även i vilket namn du följer @miniroom_se eller gillar på fb.

Tävlingen pågår från och med idag den 15:e april fram tills på måndag den 21:a april klockan 23:59. 

Lycka till!

Kraaam

J

56 reaktioner på ”Tävla med Miniroom.se och The life of Rosengren

 1. Ja jag skulle så gärna vilja vinna detta! Och lägga det i min yngsta sons påskägg – han älskar ALLA astrid figurerna och ALLA gosedjur och då han inte kan äta så mycket som de andra pga allergi hade denna gåva varit varmt välkommen.

 2. Jag vill vinna bamse åt min dotter. Hon rent ut sagt älskar lotta på bråkmakargatan! Varje gång hon ser lotta och grisen säger hon ”gjiiiis” , ”mamma, vill ha gjiiiisen”. Hon skulle bli överlycklig att själv få ha en ”gjiiis”.

  Heter @peeernillaaa på instagram.

 3. Jag följer miniroom på instagram /rebeccasvrd heter jag där.
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna den fina grisen till min son Simon som är 10 månader snart, så han får sin alldeles egna astrid lindgren figur som får följa honom i hans uppväxt och utveckling :-)

 4. Jag följer miniroom på instagram under namnet @nybbe och skulle bli överlycklig om jag vann denna lilla gris till min dotter Lova som snart blir två månader gammal. Som liten (ok, även nu som 25-åring

 5. Jag skulle så gärna vilja vinna denna till min lilla flicka i magen som väntas titta ut i slutet av juni. Jag själv är uppväxt med alla Astrid Lindgren filmerna och böckerna, men favoriten var Lotta på Bråkmakargatan då min mamma sa att jag var lika livlig som henne. Dem brukade alltid säga att de skulle döpt mig till Lotta. Jag hade till och med en egen bamsen som följde med mig överallt och jag skulle så gärna vilja att min dotter får en egen liten gris. Jag följer miniroom på instagram och finns där under namnet maliinjohnsson.

 6. Gillar mini room på instagram i namnet ingeborn.
  Jag hade himla gärna velat vinna denna underbara gris. Vinner jag hade jag gett den till bebisen som ligger i min bästa väns mage för tillfället, men som snart ska titta ut. :)

 7. Följer på instagram som jessolofsson.
  Den skulle jag vilja vinna till min son som både är ett riktigt busfrö och som är en olycksfågel med ständiga blåmärken och just nu två utslagna tänder och då behövs det också tröst och en egen bamse skulle passa.

 8. Gillar på både instagram (nettan86) Facebook (Nettan Svensson)

  Denna fina bamse gris hade varit en perfekt påsk present till min lille grabb på snart 2år som älskar grisar o gosedjur. Så håller nu alla tummar o tår för vinsten

 9. Åh, vilken passande tävling! Jag har letat efter en bamsen till min son som fyller tre år i sommar.

  Vi har precis varit på semester på Gran canaria och olyckligtvis slutade resan med graviditets-blödning och sjukhusvistelse sista dagarna. Allt gick bra och bebis mår bra! :)

  Utan min sons favorit, Lotta-filmerna, hade vi haft svårt att sysselsätta våran lilla son då jag blev sängliggande sista dagarna. Min son son sa att han ville ha ”en egen bamsen” och jag började googla för att hitta en. Då hamnade jag här hos dig!

  Håller tummarna!

  Gillar på insta. -jessicawallden

 10. Hej!
  Åh, bamsen vill jag så gärna vinna till min lilla Luna som är galen i både godedjur och djur!
  Har länge funderat på att köpa fina Bamsen till henne!
  Hade varit roligt om det blev en lika stor favorit hos mitt lilla yrväder som Bamsen är för Lotta.
  Det skulle blir en underbar påskpresent! :)

  Jag följer miniroom på insta @camilla_bengt :)

 11. Följer miniroom på instagram (leias_mamma).

  Skulle vara roligt att vinna denna bamsen eftersom vi älskar Astrid Lindgrens alla sagor här hemma. Och att ha en bästa vän som bamsen som följer med en överallt borde alla barn få ha.
  (Grete Havnesköld som spelar Lotta är ju vår egen kändis här i Åkers styckebruk där hon kommer ifrån).

 12. Min 2 åring utropar titta mamma där är bamse mamma som bor på bråkargatan, lottas gris,,, mamma jag vill ha bamse.. Så det blir min motivering ifrån min 2 åriga Freja som ser om om igen på Lotta på bråkmakargatan, jag heter mammacarro86 på instagram, och Facebook Caroline Andersson

 13. Vår lilla Isabella 1.5år är en riktig liten Lotta. Älskar att gå i farmor o farfars stall och titta på grisarna. Önskar att hon vann en alldeles egen liten Bamsen. Vi följer miniroom på instagram. @mammahelene

 14. Följer på Instagram som Paulinevalter.

  Jag skulle vilja vinna bamsen till min lilla prins då han är helt galen i allt som har med grisar att göra. Redan från födseln har det varit återkommande gristema, allt från tryck på kläder till gosedjur och sparbössa. Vad saknas, jo en äkta bamse! :)

 15. Jag skulle jätte gärna vilja vinna Bamsen till vårt kommande underverk som är beräknat i maj. Jag själv älskar Lotta på Bråkmakargatan och min sambo tycker jag är lik henne i sättet;) jag följer @miniroom.se på instagram.
  Glad påsk/Sandra

 16. Jag följer redan miniroom på instagram (nathalieengdahl) och gillar dem på facebook.

  När jag var liten älskade jag Lotta på Bråkmakargatan, och var så ledsen över att jag aldrig fick en egen Bamse av mamma och pappa. Dom letade överallt men hittade aldrig någon. Alla borde ha en egen Bamse och därför önskar jag att vinna denna åt min lilla flicka i magen som beräknas titta ut i augusti.

 17. ÅÅåh jaaaa! Grabben min fyller 4 år på Valborg och han älskar Bamsen, så att få ge han denna på hans dag skulle förgylla den och han skulle vara så gott som nöjd med hans presenter <3

  Följer på instagram redan: thebestofmylife

 18. Fina bamsen! Här går Lotta på repeat och hon ska göra de mesta som Lotta gör och en bamsen hade ju varit fint att ha med sig som sällskap ut i trädgården då hon ska gömma påskäggen i buskarna:) jag hoppas jag blir den utvalde som får överraska min dotter med bamse! Jag följer miniroom via instagram med namn @evelinakallander

 19. Skulle så vilja vinna denna underbara gris till min söta dotter, som ska vara med om sin första påsk ♥ vad vore inte då inte sagolikt underbart å få bamseni sitt första påspskägg :-)
  Följer på insta 1984Elin
  Följee mmi

 20. Jag skulle så gärna vilja vinna bamsen till min lilla guldkille. Tror att han och bamsen skulle bli bästisar. Han är mitt mirakel, när det såg ut som att vi inte skulle kunna få barn efter många missfall så hade jag i princip gett upp hoppet. Och nu är han här sen ett halv år tillbaka, så han är verkligen vårat mirakel.

  Följer miniroom på instagram, mitt konto heter ninisfinisen.

 21. Gillar miniroom på instagram under namnet e_kjellberg
  Jag vill vinna bamsen för att härom dagen när mina döttrar Vera 2,5 år och Ylva 6 månader var hos sin farmor tittade de på Lotta på bråkmakargatan för första gången.
  Vera kommenterade då att det var konstigt att en gris hette bamse också (precis som Bamse världens starkaste björn). Men hon tyckte att bamsen var söt ändå och att Ylva nog hade gillat ett sånt gosedjur, för hon har ju inte lika många som jag, sa Vera då.
  Så jag vill vinna den åt världens mest omtänksamma storasyster Vera som i sin tur kan ge den till sin lillasyster.

 22. Hej!
  Jag följer redan miniroom på instagram 😉
  Tyvärr inte på fb men jag kan ju gp med där oxå ;D
  På inte heter jag Tezzanl o på fb Therese Lindberg.
  Min nyfödda dotter vet tyvärr inte vem Lotta på Bråkmakargatan är ÄN, men självklart så kommer Hon vet vem Lotta är när hon blir äldre 😉
  Sen måste ju mamman (jag) bara få berätta att jag samlat på grisar i hela mitt liv, men har ingen Bamse :(
  Så självklart hoppas vi på vinst nu, för Lias skull o min ;D

  Glad påsk!!!

 23. Har länge tänkt skaffa denna underbara gris till min lilla dotter på snart 8 månader och hoppas att Bamsen kan bli hennes bästa vän. Hon tar inte napp och jag har ibland svårt att trösta henne och önskar hon hade ett gosedjur. Vill att denna bamsen ska betyda lika mycket för min Alva som den gör för lilla Lotta!

  Heter theresblom på instagram och följer miniroom där.

 24. Jaa, jag och dottern är med och tävlar!
  Skulle vilja ge min lilla gullegris en gullegris! Vet att hon skulle älska den!
  Följer på instagram och på facebook.
  Mitt konto på insta @aakurtsson och Angelina Kurtsson på facebook :-)

 25. Jag följer på instagram amormor72@instagram

  Jag skulle vilja vinna till mitt barnbarn som fick en kämpig start i livet, då hon fick ligga på neontalen och kämpa och därefter ha hemsjukvård. Jag skulle vilja ge henne bamse i påskpresent och även en present för livet, som ska påminna henne hur stark hon är och att hon klarar allt, att hon aldrig ska ge upp! Det vore en dröm att få ge detta till mitt barnbarn, med bamse vid hennes sida, hon klarar allt och att bamse är en vän för livet! :)

 26. Jag skulle vilja vinna en liten grisbjörn till min tredje lilla skrutt som väntas komma till världen i juli. Båda hens storasystrar har redan vars en Bamse, de älskar dem, och det skulle vara så roligt att få kunna ge en alldeles egen Bamse till syskonet som de, och vi, längtar så efter.

  Följer miniroom på Instagram och heter där @ebbakarinsofia.

  Vänligen Sofia

 27. Följer på instagram där jag heter jennifermadeleine_

  Som för många andra både var och är Lotta på Bråkmakargatan min favorit av Astrid Lindgrens filmerna.
  Håller på att inreda min dotters (snart 2 mån) rum. En Bamse gris skulle vara pricken över i, inne i hennes flickrum.
  En början för henne till att veta vem vår älskade barnförfattare Astrid var och självklart självaste Lotta.

 28. Den här lilla grisen skulle jag vilja vinna till min dotter Maya som är 3 år. Precis som Lotta så kan hon allting 😉 och hon älskar att kolla på Astrid Lindgrens filmer, om och om igen. Vet att hon skulle älska den här grisen så nu håller vi tummar och tår att vi vinner.

  Följer både på fb (Emma Akerö) och instagram (akeroe).

 29. Följer på Instagram med namnet sarahskoog ! Skulle vilja vinna denna söta gris till min flicka som fyller 7 snart och som älskar Lotta❤️

 30. Mitt nick på Instagram är nekoneesama

  Bland det första vi köpte till vårt barn, bara några dagar efter vi fick pluset på stickan var filmer som vi absolut var säkra på att vårt barn skulle få se. Lotta på Bråkmakargatan var en av dem! Jag har själv alltid varit ett fan, och hade en Bamsen när jag var liten som min moster sytt. Den är tyvärr försvunnen, och nu när vår son just kommer till åldern då man får sin första kärlek till ett gosedjur så kan jag inte tänka mig annat än en Bamsen-Gris även till honom

 31. Följer miniroom.se på instagram under pseudonym lenake60.
  Jag skulle gärna vilja vinna denna söta lilla gris till mitt underbara barnbarn Elsa som är 4,5 månad ung. Hon är det bästa som hänt efter låååång väntan, både för hennes föräldrar och för mig. Hon är värd att få krama, gosa och busa med den.
  En sådan söt liten gris,
  kan inte inte köpas i en kiosk.
  Men kan på något vis,
  komma till Elsa i påsk!

 32. Gillar på instagram @johannahall. Skulle så gärna vilja vinna den söta grisen så att knodden i magen kan få en sådan fin gris när hen kommer i juni :)

 33. Är självklart med :)

  Följer dom på instagram & gillar på facebook sedan länge – linaeckerstrom

  Köpte en ”Bamsen” till min yngsta dotter för ett tag sen och storasyster på 3 år blev grön av avund. Givetvis ska hon oxå få en men det har inte blivit av att jag beställt en än.. Kanske kan ha turen att vinna en istället :)

  Håller tummarna !
  Ha en fin dag :)

 34. Jag är väldigt gärna med:)

  Gillar på Fb /Johanna Mårtensson

  Önska vinna denna fina bamse till en liten tjej som behöver en mysig nalle att sova med när hon ska börja sova i eget rum. Och självklart ska det vara en sån som mamma hade när hon var liten. Hoppas jag har turen att få vinna håller våra tummar jätte hårt!

 35. Följer på instagram, fruWihlborg heter jag där, riktigt originellt :)
  Skulle vilja vinna söta Bamsen till vår Irma.
  Hon har inget speciellt kramdjur, inte napp och inte snuttefilt.
  Inte konstigt att jag aldrig kan sluta amma.
  Tänker mig att en egen liten gosegris kan komma väl till pass.
  Om hon nu ska börja dagis i höst vore det skönt om hon har en trygg sak med sig.
  Vi har provat kanin hund lamm elefant krokodil och sjölejon.
  En gris måste vara grejen!

 36. Jag följer på instagram, heiannika@instagram :)

  Jag önskar vinna till min dotter i påskpresent, men även som en present för livet. Så mycket som bamse betyder för lotta betyder bamse för min dotter, en bästa vän för livet som aldrig kommer lämna hennes sida och alltid finnas där i livets prövningar/motgångar. Som kommer ge henne styrka i livet. Jag älskar min dotter obeskrivligt mycket hon är allt för mig och förtjänar det bästa och jag skulle vilja ge henne allt. Detta skulle vara en bra början påvägen.

 37. Jag vill vinna därför att det skulle vara en perfekt present till min kompis lilla tjej :-)
  Vill att hon ska älska Lotta på Bråkmakargatan som jag gjorde :-)

  Gillar på fb, Olsson Åsa

 38. Åhhh, vill såklart vara med. Gillat på Instagram & heter Lindiz1012 där.
  Jag skulle vilja vinna åt min dotter Majken 4 år. Vi var på Astrids Lindgrens värld förra sommarn & hon älskade detta (lillebror med) men det hon fastnade lite extra var så klart Lotta på Bråkmakargatan. Vore lite roligt & ge henne en egen ALLDELES egen Bamse & få krama om honom varje natt när hon ska sova (man kan lova att lillebror kommer säkert att sno den nån dag) *hihihi*, håller tummarna här 😉

 39. Hej!
  Jag gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Jag skulle vilja vinna den här och ge drn till min systerson♥
  Han kanske finner lika stor glädje och tröst i den som jag gjorde i min halta hund som jag hade när jag var liten. Tyvärr brann den upp när vårt hus brann. Men jag älskade den mest av alla min mjukisdjur :-)
  Bamsen kan bli hans halta hund ♥
  Ha en härlig påsk!
  Mvh
  Malin

 40. Min lilla Alicia Grisia älskar grisar (vilket hörs på smeknamnet hon fått.. ;)) och skulle bli överlycklig om hon fick sin alldeles egna Bamsen!
  Hon har inte velat ha napp eller snuttefilt och har heller inget älsklingsgosedjur, men jag vet att om Bamsen kom hem till oss skulle hon äntligen ha hittat sin favorit! ♥

  Jag har inte instagram men gillar miniroom.se på FB i namnet Cecilia Maria.

 41. Hej! Är gärna med :)

  Följer på instagram (matatilda) och gillar även på fb (Matilda Pettersson) . Älskar verkligen minirooms sortiment!

  Vill vinna supersöta ”Bamsen” till lilla sonen som döptes förra månaden men som ännu inte har fått någon doppresent av oss föräldrar.. Denna skulle vara toppen att ge som en sådan :)

  Kram Matilda

 42. Åhh detta var min favorit när jag var liten, önskar att den fanns då. Men nu hoppas jag på att jag kan få vinna denna till min lilla bebis i magen, och att det då kan bli dens lilla favorit.
  Jag följer på instagram @zaraa82

 43. Hej!

  Jag är gärna med!
  Följer på Instagram som Sodercrowcastle och gillar på FB som Kristiina Söderström.

  Bamsen skulle följa från att liten blir stor,
  drömmer och tror.
  En trogen vän att alltid med sig bära,
  gosa, mysa och hålla nära.
  När man skrapat knäna, dags för spruta,
  har lite längtan eller från taskigheter ska kuta.
  Bamsen skulle bli den perfekta överraskningen åt min lille,
  till födelsedagen nu när han snart blir en ”stor” kille!

  Ha en fin dag!
  Mvh Kristiina.

 44. Jag är gärna med :)

  Jag följer redan på Instagram (@oompaloompan) och gillar på FB (Ingrid Polly).

  Skulle gärna vilja vinna den här sötisen till min yngsta dotter! Trots att hon nyligen bara fyllde 1 år så lyser hon bus, och jag tror till och med att hon kommer att gå om storasyster när det gäller att hitta på bus och tokigheter 😉

  Kram, Ingrid

 45. Hej! :)
  Jag följer med mitt instanamn som är LaaShee .
  Jag skulle vilja vinna denna söta Bamse till min bonus dotter som bara är hos oss varannan helg . Hon är lika envis och busig som Lotta . En bamse hade gjort henne överlycklig .

 46. Jag är gärna med. :)

  Åh, så sött gosedjur. De skulle vara en perfekt present att ge till
  en i familjen som ska få en liten bebis och jag ska överraska med en
  babyshower och tänk om jag har turen att kunna ge denna fina bamsen
  i present då. :)

  Följer på Instagram som frozenvanilla_

  Hoppas på tur.

 47. Jag vill gärna vinna Bamsen! Den vill jag ge till min förstkommande bebis som är beräknad om 3 månader! :) Jag gillar på fb och instagram – @jegggia / Mvh Jessica Gruvsjö Fallberg

 48. Följer på instagram Christine Carlström.
  Skulle gärna vilja ge denna fina gris till min dotter. När hon låg i magen kallade vi henne för minigrisen och denna kommer hon älska när hon blir lite större. Ser henne framför mig gå omkring med denna lilla gris släpandes efter sig, smutsig men ås så väl ingosad :)
  Kram Tina

 49. Har alltid tyckt att Lottas lilla gris är så fin – och nu skulle jag så otroligt gärna vilja vinna en gris till min lilla dotter på fyra månader. Jag har tyvärr inte instagram så jag (LInda Rydh) gillar miniroom.se på Facebook istället. Stor ”bamse”-kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons