En livsstilsblogg om mammalivet i Stockholms Skärgård som biträdande förskolechef och hälsocoach med fem flickor och ett husbygge. En inspirationskälla till en hälsosam, lycklig och hållbar livsstil. För kontakt: [email protected]

Plötsligt så händer det!

2014-04-14 16.03.32

Måndagar brukar vara en rätt så lång dag på förskolan för Millie och det brukar även kunna märkas på humöret när jag hämtar upp henne strax innan klockan fem. Men idag möttes jag av en tvåårig solstråle och det här humöret har fortsatt hela sen eftermiddagen/kvällen, till och med när det skulle badas.

Plötsligt så händer det bara!

2014-04-14 16.05.45

Tvååringen ritade och mamman lagade mat, fåglarna kvittrade och kvällssolen lös med sina starka strålar in genom fönstret, vilken harmonisk avslutning på en måndag, underbart härligt.

2014-04-14 16.43.23Måndagsmiddag, nötfärsbiffar med rödpesto på en grön bädd med en klick paprika/chili creme fraiche som smaksättare.

Magnus passade på att stanna kvar lite längre på jobbet idag och klev precis in genom dörren, själv ska jag låsa in mig i badrummet med en pod i öronen och vila kroppen.

Tisdagsmorgonen kickar jag igång med en tävling i samarbete med Miniroom.se om den gulliga Bamsen från Maileg så håll utkik! Nöff nöff!

Kraaam

J

En reaktion på ”Plötsligt så händer det!

  1. SV: Jag blev oxå inbjuden till eventet på Rosa Skrot den 27e men den helgen är jag dessvärr nere i Halmstad för ett annat event. Men ni får ha det så skoj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *