VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Äntligen helg!

IMG_0946 IMG_0960 IMG_0948

 

Det har varit en intensiv helg (som vanligt…). I fredags åt jag lunch på Söder med Tina och hennes baby Ludvig och på kvällen var det gala på Cirkus, TV-gala alltså. Vi började med en fördrink på Josefinas med Baluba-gänget och slöt sedan upp med Strix-gänget på festen. Kvällen var trevlig men det var rätt lite folk för att vara Ria-gala tyckte jag, lite dåligt drag.

I lördags gick jag och Lennon på bio och såg nya Lasse-Maja-filmen, den fick högsta betyg av Lennon. Själv tyckte jag att den var helt okej, av någon anledning är jag inte så förtjust i barnfilmer.

I dag har jag tränat och handlat och ska åka i väg och reka lite inför ett jobb jag ska göra i morgon. Kan inte berätta så mycket om det än då det är superhemligt men spännande ska det bli..!

 

 

Kommentera

Annons

Födelsedagsfest i helgen

I helgen hade vi födelsedagsfest för mina killar, det är så praktiskt att alla fyller år på våren så att Lennon som är marsbarn och André och Niklas som fyller i maj går att slå ihop till ett enda firande. Nästa år får Connor också hamna i det gänget med sin födelsedag i februari… Vi grillade och åt tårta och bjöd på snittar och vin och lite annat. Det var många som redan var upptagna på annat håll men ett litet tappert släktgäng på strax över tjugo pers kom i varje fall och deltog i firandet. Mycket trevlig kväll som alla födelsedagsbarnen var nöjda med.

IMG_0911 IMG_0899

I morgon är det nationaldagen och det tror jag inte kommer att firas med pompa och ståt här åtminstone eftersom jag kommer vara själv med småkillarna då André ska tävla för sin friidrottsförening och Niklas följer med. Men Nadia kommer över och vi ska prova lite kläder till Ria-galan på fredag.

I går hände förresten en obehaglig sak, jag gillar ju inte fåglar utan har typ nästan fobi för dem. I alla fall så glömde Lennon kvar en skål med ananas på altanen och när jag en stund senare sitter och ammar i vardagsrummet så ser jag att det är massor av fåglar utanför. Plötsligt bara smäller det till i fönsterrutan intill mig, det är en stor skata som attackerat en annan fågel och kört in den rakt i rutan och när vi kollar ut så ligger den där i dödsryckningar på altanen. Det värsta är att en likadan fågel (förmodligen fru eller kompis) sitter och skriker i panik intill, det låter hemskt och man blir helt beklämd över sorgen. När fågeln väl dött bär Niklas bort den i skogen men kompisen kommer tillbaka och letar flera gånger under kvällen och vi blir nästan ledsna själva- tänker att fågeln som dog hade familj och nu är frun ensam med alla barnen. Usch, usch… Trots att det ”bara var en fågel” så kändes det fruktansvärt. Nu är barnen strängt tillsagda att inte lämna något ätbart ute någonsin. Det här vill man inte vara med om igen.

 

Kommentera

Annons

Hektisk vecka

Ja, jo, jag sa ju att jag skulle blogga mer frekvent, det är bara det att den här veckan visade sig bli så sjukt hektisk… Här kommer en snabb, snabb summering…!

Först hade vi jobbfest på kontoret och temat var Festival! Glatt som sjutton med god mat, bra underhållning, fotoautomat och karaoke för att nämna något.

IMG_0878

I helgen var jag på tjejmiddag ute på landet och kan varken klaga på sällskapet eller vädret, helt fantastiskt! Även Connor tyckte det var mysigt även om han slumrade till då och då i sin bilstol.

IMG_0855

I söndags åkte jag till Gamleby för att hämta upp Nadias prylar till Stockholm eftersom hon flyttar tillbaka nu i juni. I måndags var det paltkomakväll på Knuts med Katta och i går en vanlig hemmakväll med gymmet och lite hämtning av barn. I dag har jag och Connor varit på bio och sett någon tjejkomedi jag redan glömt namnet på, men den var rätt otippat kul. Michelle Williams spelar en av huvudrollerna bl a. Sedan har vi varit och shoppat hos Karin Säby som gör så fina klänningar men nu ska skola om sig och bli inköpare, i och med det säljer hon ut hela sitt lager av snygga plagg. Jag har även fyndat underkläder på märkesutförsäljningen, dock höll de på att blåsa mig på 1 000 (!) kr genom att slå in 10 st Stella Mc Cartney-behåar trots att jag inte köpt en enda en. Det var först när jag betalat som det slog mig hur dyrt det blev och ifrågasatte. Avskyr sådant. Jag menar, jag får nästan be om ursäkt och när det visar sig att butiken gjort fel så får man bara en halvhjärtad ursäkt. Hade jag inte kollat hade jag grämt ihjäl mig sen…

Nu ska jag göra mig i ordning för AW, vi har kickoff med Gift vid första ögonkastet-redaktionen. Vad sa jag om att det händer kul saker hela tiden nu?

 

Kommentera

Annons

Tillbaka efter lång bloggledighet

Att få en ny baby har varit omtumlande, fantastiskt och krävande. Att få en ny liten baby och samtidigt tacka ja till att jobba med nya säsongen av Gift vid första… och ett annat projekt på ett annat bolag samtidigt har krävt sin kvinna helt klart. Ändå klagar jag inte, jag har ju fått de bästa av alla bitar av livet! Ett kul jobb och världens härligaste lilla bebbe. Men mina senaste månader har inneburit ett ständigt pysslande och pusslande helt klart. Förra veckan var min man på konferens och jag var själv hela jobbveckan med tre barn som ska hämtas, lämnas, skjutsas till aktiviteter, hämtas från aktiviteter, jobb som ska göras, matningar, blöjbyten… ja, och så vidare i den stilen. Då vet man verkligen att man lever om jag säger så. Denna vecka blev casten på Gift äntligen klar så nu kan jag fokusera på mitt andra jobbprojekt och på barnen. Connor får hänga på, ibland på kundbesök min man är ute på, ibland på kontoret. Långsamt har lusten att blogga kommit tillbaka också. Connor är snart fyra månader, om någon vecka, och livet börjar ta form kring honom. Så efter en lång ledighet är jag nog redo att komma tillbaka igen.

Jag börjar med att tipsa er i Stockholm om att i morgon drar Casall i gång sin utförsäljning i Garnisonen, bra priser och de brukar ha väldigt mycket träningsplagg, vikter etc och sådant som man vill ha för sommarträningen. Apropå sommarträning så startade jag själv min joggingssäsong i går på Vårruset. Fint väder och även om det var mycket folk på banan så gick det ändå att snitsla sig fram. Helt värt två stora skavsår och en viss träningsvärk i dag.

 

IMG_0716

Kommentera

Annons

Vill flagga för en premiär…

Hoppas ni gillar Gift vid första ögonkastet, själv älskade jag det programmet redan innan jag själv jobbade med det. Jag är väldigt stolt över årets fina säsong och deltagare som nu äntligen blivit offentliga. Säg hej till Madde, Martin, Sara, John, Magnus och Sam. Söndagen den 4 mars kl 21,45 på SVT är det premiär för den nya säsongen, hoppas verkligen ni tittar, våndas och njuter!

gift

Annars rullar allt på här i babylandet, i går hade vi besök av en kompis till mig som kom över på fika, utöver det är det mest hemmamys som gäller fortfarande. Men denna vecka börjar jag spinna på gymmet igen, ska bli så himla skönt att komma i gång lite lätt.

IMG_0323

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna