Bästa höst nagelfärger för den mest festliga höstmanikyren

2

När bladen börjar förändras kanske du tänker på de förändringar du behöver göra i din garderob: sommarsandaler ger plats för höststövlar, mysiga tröjor ersätter flödande tankar och mörka tvättvävnadsstickor för flödande sundresses. Men glöm inte att ändra din skönhetsutseende också.

Ett av de enklaste sätten att överföra ditt utseende från sommar till höst är att ändra din nagelfärg. Oavsett om du letar efter en klassisk nyans för äppelplukning eller en chockerande nyans för en skrämmande filmkväll (eller om du vill ha en giftfri eller naturlig nagellack!), Har vi rundat upp de vackraste nagelfärgerna baserade på årets höstmodetrender . Dessa är de absolut bästa höst nagelfärgerna 2019:

Nagellack i Tang Bang
Prova en färg som är lika söt som en favorit på hösten: rostade mandlar. Denna sockerbruna med antydan till rött är en aptitretande höstfärgklammer. Filera dina naglar i en mandelform för att verkligen spika utseendet.

Nagellack i Fifth Avenue
Medan ljusa rosor regerade under sommaren, regerar vintagevariationer i höst. Koppla ihop ett ljust nagellack och läppstift för en trendig matchande matchning.

Satin Glam nagelfärg i metall Iced
Ta på de svala temps med frostiga tips som wow. Gå för en matt satinfinish för att göra det isiga utseendet.

Nagellack i körning
Ta en flaska Merlot nästa gång du bläddrar i skönhetsgången. Tipset om brunt i denna rika röda ger värme till en klassisk ton.

Miracle Gel nagellack i Slate-R Girl
Älskar du en regnig dag? Matcha ditt humör till denna molniga färg och krulla upp med en bra bok. Så mysigt!

Nagellack i Jane
Ta inspiration från de nakna träden genom att välja en nyansskugga. Det är alltid en sofistikerad häftklammer. Denna naturliga polermedel är fem-fri (vilket betyder att den inte har några farliga ingredienser) och grymhetsfri att starta.

Nagellack i Big Apple Red
Denna röd nyans är lika söt och ikonisk som frukten som inspirerade den. Bär denna ljusa färg för en djärv kväll ute. Det är klassiskt nog att klä upp varje outfit.

Nagellack på hösten
Om du har räknat ned dagarna tills du kan beställa en pumpakryddlatte är det färgen för dig. Prova en rostig apelsin för att få ”krydda” i din pumpa manikyr.

Nagelfärg i svart på svart
Handlar du vita sommarsandaler för svarta höststövlar? Ge dina naglar samma behandling. Denna bläckfärgade nyans lägger till lite kant i alla utseende.

Nagellack i snövit
Är du inte redo att omfamna kylan? En äkta vit nagellack får dina händer att se solbrända även när din sommarglöd försvinner.

Tyra Banks kommer ut ur pension för Sports Illustrated senaste omslaget

4”Det här är för alla som har blivit tillsagda att de inte är tillräckligt bra på grund av sin kropp, sin ålder, allting”, säger Tyra Banks, som har gått i pension för att täcka 2019-utgåvan av Sports Illustrated Baddräktproblemet, över två decennier sedan hon blev den första svarta kvinnan för att täcka tidningen solo 1997.

Men det är inte bara den 45-åriga supermodellens kurviga kroppsbyggnad i en gul strängbikini som sätter tungor som vaggar. ”#BanX är här för att berätta att du är friggin, hård, oavsett vad någon säger!” Bankerna fortsätter på Instagram, lyfter slöjan på hennes persona ”BanX”, som markerar början på ett nytt, ännu starkare kapitel för gränsen -brytande stjärna. ”BanX är jag, men hon är också varje kvinna”, säger hon. ”BanX representerar återfödelse och att skönhetsgränserna bara finns att brytas.” Enligt bankerna är hennes nya moniker symbolisk för ”X-ing out cookie-cutter skönhet” och beslutet att finslipa på sin sista gång var tänkt att bucka normen också. ”Mononymer är spännande i branschen”, förklarar multi-hyphenate talang i omslagshistorien. ”Men vanligtvis använder modellerna deras förnamn, som Iman. Jag vill vända på manuset och gå efter mitt efternamn. Jag tar något välbekant och gör det nytt. Jag är klokare nu och tjockare. ”

Bankens täckning bryter på hälarna i denna Sports Illustrated-upplagans andra förväntansförskjutande drag. För en tjeckisk-född 80-talets supermodell Paulina Porizkova, som först uppträdde i SIs baddräktutgåva 1983, gör sitt tionde utseende i årspubliken vid 54 års ålder. Och sedan Halima Aden, den 21-åriga somalien-amerikanska landningsbanan stjärna, är den första modellen som bär en hijab och burkini på tidskriftssidorna.

Från plusstorleksmodeller Ashley Graham och Paloma Elsesser, som har främjat kroppspositivitet och storlek inklusivitet när de stiger i branschen, till Beyoncé, som har gjort en punkt att flytta berättelsen om kvinnokroppen genom moderns lins, är bankerna bland poängen av kända kvinnor som utnyttjar sin stjärnkraft för att kämpa tillbaka mot föråldrade kropps ideal och radikalt ändra status quo. ”Jag berättar för folk att skönhet kommer i alla former, storlekar och åldrar”, säger Banks. ”Jag måste sätta mina pengar där min mun är.”

Allt du behöver veta om den icke-kirurgiska bröstlyften

beautyBröst är något av ett Rorschach-test i kvinnmedvetandet. De kan ses som sexuella, mamma eller hallå, 2018! – Starkt politiskt. Men en sak har aldrig varit upp till debatt: När det gäller bröst, tycks många kvinnor vilja ha högre och hårdare.

Bröstlyftar är på väg uppåt, stigande 13,9 procent under det senaste året, och uppåt en svimlande 57,5 ​​procent sedan 2012, enligt American Society for Esthetic Plastic Surgery. Sugande kan pesta någon kvinna, ung eller mogen, liten eller stor chested. Faktum är att det inte är ovanligt, säger Beverly Hills plastikkirurg Sheila Nazarian, MD, för att ”patienter i 20-talet ska ha bröst som hänger som en 60-årig”, särskilt om de har uthärdat de hormonella och fysiska omvälvningarna av graviditet och omvårdnad.

Huden och ligamenten sträcker sig inte bara under denna tid (sällan återhämtar sig helt), men ”mjölkkörtlar blir mindre täta efter graviditeten, eftersom fett ersätter en del av den enstaka bröstvävnaden, och detta bidrar också till att hänga,” förklarar Adam Kolker , MD, en New York plastikkirurg. Bebisar åt sidan, vikt och hormonella fluktuationer, tillsammans med de oundvikliga krafterna i genetik och gravitation, kan också ge ett avslappnat utseende.

Genom att leverera bipolär radiofrekvent (RF) energi till hudens yta och underliggande vävnader stramar den hud och ligament, bygger kollagen och kondenserar fett och lämnar bröstet nyligen. Hur mycket så? Elie Levine, M.D., en plastikkirurg i New York, har sett enheten ”lyfta någonstans från en och en halv till fem centimeter”, säger han. (Översättning: Upp till två inches.) Andra läkare rapporterar något mindre dramatiska resultat (närmare två centimeter). Kostnaden? Mellan $ 3000 och $ 5000.

BodyTite använder en liten inre kanyl (en ultratynn stång), som sätts in i olika punkter på bröstet – vid viken och runt isolan – för att säkert och exakt värma området från insidan ut, inte bara utsidan. Som den kanylen rör sig genom bröstet, en liten rund elektrod spårar sin väg på ytan av huden och koncentrerar den föryngrande RF-energin mellan de två delarna av enheten.

Projektet en till tre timmar (större bröst tar längre tid) görs vanligen under lokalbedövning eller IV-sedering, och anses vara minimalt invasiv. Även om patienterna kan gå tillbaka till jobbet samma dag, rekommenderar vissa läkare att ligga låga i några dagar för att rida ut obehaget. Du kan räkna med upp till två veckors blåmärken och svullnad, liksom tillfällig rodnad och ömhet.

Även om resultaten är ”verkliga och förutsägbara”, säger Levine, den idealiska kandidaten är någon med en C-cup eller mindre, ett kroppsindex på mindre än 30 och en hud som är hälsosam nog för att vrida ut kollagen. Det är för att när proceduren är överens kan RF: s verkliga arbete börja med att gradvis växa kollagen. Du kommer inte att bli wowed omedelbart efter behandling, men det som följer är ”ganska anmärkningsvärt”, säger Levine. ”De flesta människor börjar märka hissen några veckor efter, och det blir klart två till tre månader ut, med bröst som fortsätter att dra åt och lyfta i upp till 24 månader.”

Shawn Mendes hade Frances McDormands huvudbonad inne i Met Gala

Shawn Mendes kan ha börjat sin kväll på Met Gala i en kostym för ett ikoniskt utseende tillsammans med Hailey Baldwin, men det hindrade honom inte från att lägga till ett extra tillbehör senare på kvällen.

Sångaren bakom den nyligen släppta singeln ”Youth” visade sig i ett inlägg på Troye Sivans Instagram Stories med en välbekant huvudbonad. På bilden är Shawns ansikte knappast synligt, eftersom han dons ett utsmyckat huvudstycke som Frances McDormand hade bärt burit tidigare på kvällen. Och även om tillbehöret inte stämde helt överens med färgschemat i Shawns formelektronik, kunde han enkelt ta bort huvudbonaden.

Sociala media har sedan reagerat på Shawns val av tillbehör och förklarar ögonblicket som en att komma ihåg. ”Det faktum att Frances McDormand tog bort huvudbonaden på Troye Sivans begäran så att han kunde lägga den på Shawn Mendes huvud och skicka en bild av det på sociala medier ger mig glädje till skillnad från allt jag någonsin har upplevt,” en person tweeted. En annan följare tog också upp en giltig fråga, tweeting: ”SHAWN MÅSTE VÄRDA FRANCES MCDORMANDS HUVUDSIDA VAR DE TALKAR VARA VARA SOM SEG SEG SIG?” Även om vi kanske aldrig är säkra på konversationen som ledde till tillbehörslånet är det klart att Shawn definitivt hade en trevlig kväll.

De 5 bästa brudarna kommer att älska

Avorio Chiffona Abitisenzaspalline A-Line/Principessa A terra Abiti da SposaFinns det en plats för traditionella stilar av bröllopsklänning i det moderna samhället? Eller är det ute med det gamla med det nya?

Många bruddesigners år 2018 designar klänningar av mer funktionell, djupare natur och flyttar sig bort från den traditionella långtränade brudklänningen. Formen av bröllopsklänningar verkar vara i riktning mot en mer strömlinjeformad klippning med även de längsta tränade klänningarna som nu erbjuder mer av en passform till kroppen. Vår / Sommar 2018 brudklänningar är nu djärvare, ljusare och mycket sexigare än någonsin sett tidigare.

Anledningen till detta skifte i bröllopskläder trender kan vara att fler och fler par väljer antingen destination bröllop eller mer in-formella angelägenheter. Att ha en massiv prinsessa stilklänning är väldigt opraktisk och mycket kvävande, särskilt i ett varmare klimat. Så vilken klänning är bäst för dig?

Här är 5 av de hetaste trenderna för 2018 brudklänningen:

Broderad kantkedja:
Spetsbroderade klänningar har varit populära för en ålder, de är den mest traditionella klädstilen och gjordes ännu mer populära under 2011 med kungliga bröllopet, med många brudar som vill efterlikna den kungliga stilen. De förblir på toppen av mode stilar för bröllop om du vill vara en traditionell brud och har en tidlös kvalitet.

Vintage Bröllopsklänning:
Många brudar väljer vintage styling i stället för egentliga vintageklänningar … När man köper en vintageklänning kan det här innebära antingen en gammal klänning som har gått ner av en släkting eller nära vän. eller lagras i många år och sedan säljas av en privat återförsäljare eller tappbutik. Eller, en Vintage styled klänning. Dessa två typer av Vintage-kappa är väldigt olika som en begagnad eller förlovad kappa kan behöva arbeta med det, beroende på hur det har lagrats eller kan behöva ändras, eftersom ingen kvinna har samma storlek eller form. Det bästa alternativet är en Vintage inspirerad klänning, det finns många att välja mellan, och många butiker erbjuder vintage inspirerade klänningar eftersom de är feminina, lätta att bära för de flesta kroppsformer och har en tidlös allure.

Feta färgade klänningar:
Som i de flesta mönster, brukar brudklänningar följa mediet, och många popstjärnor och filmikoner har blivit upptäckta i traditionella klänningar för sina bröllop, sportiga väldigt djärva färger och sexigare stilar. Eller kanske är detta inte ditt första bröllop? Många bides som inte gifter sig för första gången väljer andra färger för sina klänningar eftersom de redan har bära den traditionella stilen och färgen och vill ha en komplett förändring för sitt nästa bröllop. En djärv färgad brudklänning är ett mycket modernt och mycket minnesvärt uttalande att göra.

Feathered Bröllopsklänning:
Fjädrar har varit väldigt heta på kattrunda för 2018 bröllopskläder och kan vara ett massivt uttalande för din speciella dag. De är glamorösa och unika, men kan ta mycket förtroende att dra av. Den fjädrade klänningen är vanligtvis handgjord och kan därför vara ganska dyr och svår att lagra … men det är din speciella dag rätt? Så varför inte välja något unikt och handgjord för din speciella kappa och om hanteras med försiktighet kan hållas väldigt vackert. Det är inte alla brudar som kan dra av den fjädrade klänningen men och om du är av större storlek bör du vara försiktig med att lägga extra pounds med lager och lager av fjädrar. Små brudar borde också vara medvetna om att inte gå vilse bland dem. Men den rätta placeringen av fjädring kan accentuera eller förringa siffror, så det kan vara väldigt fantastiskt om det görs rätt.

Korta och Sexiga Bröllopsklänningar:
Under de senaste åren har den kortare bröllopsklänningen fått en alltmer ökande följd, många brudar väljer en figurkrama klänning och flaunting deras figurer i denna sexiga stil bröllopsklänning. Den korta brudklänningen passar alla höjd brudar och de flesta kroppstyper och är som en av de enklaste typerna av brudklänningar att bära. De är också de mest praktiska. De flesta brudar har en stor kappa för ceremonin och en annan kortare för kvällen; varför inte bara köpa den kortare? Den korta, sexiga klänningen är praktisk, kan packas bort lättare för destinationsbröllopet och mycket lättare att gå och göra det till en mycket högt rankad tävlande för 2018 popularitet rankings.