Följer sin dröm!

Måndag

Så var det en ny vecka igen. Helgen bara swishade förbi. Jag var och jobbade extra på mitt ordinarie jobb. Det var hela tio månader sen sist. Tiden går så fort. På söndag blir vår lilla M hela nio månader.
Hade tänkt att laga god mat och fixa idag då jag och min man varit förlovade i tre år och gifta i två. Den planen fick jag stryka igår kväll när jag kom hem till en dotter med hög feber. Hon vill gärna ha närhet och gos. Så det blir nog till att köpa hem någon god middag och bara kika på någon film i kväll :-)

image

Jag började kämpa med min vikt för tre veckor sedan igen. Som så många gånger förut. Men nu kör jag lite liberal LCHF/gi kan man väl kalla det. Försöker utesluta kolhydrater och onyttigheter. Det har känts bra. Det vågen står på nu har den inte gjort på 2,5 år :-)

Lite resultat (måste även ta fram mitt måttband och mäta midja m.m)

image

image

image

Lite kär…

… I mitt nya datorfodral :-)

image

Mycket har hänt sedan jag skrev sist.. Bättring Michaela…
Jag började med LCHF för två veckor sedan och det känns så bra. – 3,1 kg har vågen visat. Jag äter mycket bättre och regelbundet. Känner mig inte hungrig och känner mig gladare.
Jag ska vara hemma med min prinsessa i 7,5 månad till. (Förutomlite filande av naglar och hoppa in då och då på mitt ordinarie jobb.) Tanken är att jag verkligen ska satsa på min hälsa de sista månaderna jag går hemma nu.
Koppla av och ta hand om mig själv och min familj.
Släppa alla tankar på att prestera olika saker under tiden jag går hemma. Nu är fokus att må bra. Det andra kommer av sig själv. Nu ska jag dricka lite kaffe när dottern sover.

image

Köket

Köket har anlänt :-)
Gårdagen spenderades med att bocka av allting och sortera upp alla kartonger så att de låg skåp för skåp. Vi hann även med att sätta ihop alla stommarna till överskåpen. Det gick väldigt fort om man jämför med att bocka av & sorterandet som tog en evighet, flera timmar. Tur att min kompis och mamma hjälpte mig och min syster tog hand om Mollie.

Jag kikar på nya recept på mat varje dag. Bara lagat mat en gång under ca två månader. Tröttnat så på färdigmat… Vi har haft turen att äta borta i bland eller få matlådor levererade till oss. Man vill inte heller äta borta hela tiden för då blir inget gjort hemma istället.
Min älskade man har slitit varje kväll efter jobbet och hela helgerna. Jag är så stolt! :-)

Nu är det bara fortsätta att skruva kök och idag kommer även elektrikern och fixar klart alla lampor.

Glad påsk på er :)

God morgon

Nu var det evigheter sen jag skrev. Har fått lite skäll av vännerna 😉

Det har varit så mycket sista två månaderna. Vi har bott i byggkaos men nu börjar det dra ihop sig mot ett slut. På skärtorsdagen kommer vårt kök äntligen tillbaka :-) som vi längtat.

Dottern sover & jag sitter med en kaffe framför nyhetsmorgon. En väldigt oljig kaffe 😉 har haft problem med min hud ett par månader nu och fått tipset att smörja mig med kokosolja och ha
en sked i kaffet varje dag. Ska bli spännande att se om det hjälper. Ska tydligen ha läkande effekt. Håller tummarna! :-)

image