VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Biobesök

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Okategoriserade

Igår hade jag och Daniel planer på att åka ut på landet för en glöggkväll men eftersom jag är sjuk (som vanligt) blev det inget med det. Mamman min kom ändå på besök för att vara lite kvällsvakt så jag och Daniel bestämde oss för att gå på bio. Inte en enda film lockade men väl på plats bestämde vi oss för att se Prisoners.

Vi gick på toa, köpte läskeblask och popcorn, sånt man gör innan man kliver in i salongen. Jag var popcornskartongsansvarig medan Daniel gick på toa och placerade kartongen säkert på stolen bredvid mig. Två sekunder senare hade jag glömt att jag ställt den där och snurrade av mig jackan, slog till popcornkartongen som föll i golvet och spridde popcorn mellan stolarna. 🙂 Jag försökte plocka upp popcorn som inte nuddat golvet och satt sedan och åt popcorn direkt från golvet. Sådär härligt avslappnat och värdigt, som att jag medvetet lagt popcornen där.

Filmen i sig var helt okej. Bra. Inte så märkvärdig, lagom fånig.

Just nu är Daniel och Jonathan på badhuset och har kul och själv sitter jag framför idolreprisen och ska skriva mina två sista kompletteringar. Det går trögt eftersom jag tänker att jag har hela dagen imorgon på mig också och kan liksom vänta med att komma igång till dess.

Behöver en spark i röven. Kom igen, ge mig det!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna